Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

A MARIO KART 8: Az első hétvége alatt világszerte több mint 1,2 millió példányt adtak el!

Május 30-án megjelent a Mario Kart 8 videojáték kizárólagosan a Wii U konzolra. A jaték megjelent az egész világon és az értékelők a legsikeresebb játékként értékelték az egész sorozatból. Evvel kapcsolatban a Nintendo közölte, hogy az első hétvége alatt  (május 29-től – júnis 1-ig 2014)** Japánban, Európában és Amerikában több mint 1,2 millió*  példányt adtak el.

[Egész cikk]

Készülj fel az antigravitációs szórakozásra a Mario Kart 8-ban

Május 30-án megjelent a régen várt Mario Kart 8 kizárólagosan a Wii U-ra. Játszatok a családdal, barátokkal vagy a többi versenyzővel a világ minden részéről. Mindezt magas HD felbontásban, zenekari zenével és az új antigravitációs elemmel, melynek köszönhetően a plafonon is tudtok versenyezni, a játékot megkedveli minden korosztály.

[Egész cikk]

A Mario Kart 8 egy csomó újdonságot hoz a pályákon, beleértve  a súlytalanság állapotban lévő szórakozást már május 30-án a Wii U konzolon

A Nintendo ma újabb információkat árult el a Mario Kart 8 videojátékkal kapcsolatban, mely május 30-án jelenik meg kizárólag a Wii U konzolra. A Mario Kart 8 először hoz ilyen eredeti tervezésű pályákat HD ábrázolásban és új antigravitációs funkcióval, amely lehetővé teszi a játékosoknak a fejjel lefelé versenyzést, vagy a falakon közlekedést. A versenyzők egy csomó kedvenc funciónak örvendezhetnek, on-line versenyzés akár 12 játékossal*, lokális multiplayer akár 4 játékossal, továbbá sárkányrepülő, víz alatti versenyzés és motorkerékpáron való közlekedés.

[Egész cikk]

Készülj fel a vad száguldásra a Wii U konzolodon a Mario Kart 8-ban, mely limitált kiadásban is megjelenik

Pörgessd fel a motort a legmagassabb fordulatokra a gravitáció törvényeinek ellenálló pályákon. A Gomba Királyság legjobb versenyzői május 30-án, amikor megjelenik a Mario Kart 8 a Wii U-ra,  már a rajtrácson fognak sorakozni.  A Nintendo hivatalosan is bejelentette a készülőben lévő Mario Kart 8 Limitált kiadású software csomagjának kiadását – elérhető az előrendeléseken keresztül.

[Egész cikk]

Nintendo Direct - Nintendo közölte, hogy a Mario Kart 8 videojáték kiadásának dátuma május 30.

Az első idei Nintendo Direct adásban a Nintendo egy csomó fontos kiadási időpontot és részletet közölt velünk az új videojátékokkal (Wii U és Nintendo 3DS)  kapcsolatban.

[Egész cikk]

vissza1678

E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.