Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Új kollégát keresünk a magyar csapatba!

Érdekelnek a videojátékok és az IT termékek? Nyitott vagy rá, hogy új dolgokat tanulj? Anyanyelvi szinten beszélsz magyarul, de a cseh kollégákkal csehül vagy szlovákul is megérteted magad? Előny, ha jól beszélsz angolul és ha nem gond levezetned a Prága – Pest útvonalat. Mindennapi feladataid: magyar csapat erősítése, partnerekkel kapcsolattartás, számlázás, fordítások cseh vagy angol nyelvről magyarra, marketingosztály segítése a magyar aktivitások terén.

Igazi csapatjátékos vagy? Velünk ott lehetsz olyan rendezvényeken mint a PlayIT vagy a Mondocon. A munkavégzés helye: Prágában, a Hloubětín metrómegálló közelében, felújított, modern környezetben.

Amennyiben érdekel az általunk meghirdetett pozíció rész-vagy teljes munkaidőben, az alábbi e-mail címen várjuk jelentkezésedet: iveta.klasova@conquest.czE-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.