Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 3. 2014, újdonságok, videojáték, Wii U
 

Pörgessd fel a motort a legmagassabb fordulatokra a gravitáció törvényeinek ellenálló pályákon. A Gomba Királyság legjobb versenyzői május 30-án, amikor megjelenik a Mario Kart 8 a Wii U-ra,  már a rajtrácson fognak sorakozni.  A Nintendo hivatalosan is bejelentette a készülőben lévő Mario Kart 8 Limitált kiadású software csomagjának kiadását – elérhető az előrendeléseken keresztül.

A Mario Kart rajongók, akik valaha szabadjára engedték Spiny Shellt, vagy esetleg lesújtott rájuk, azok biztosan tudják, hogyan meg tudja változtatni a verseny menetét. A jó és a kevésbé jó idők emlékére kiadásra kerül a Limitált kiadású Mario Kart 8 sofware csomag, mely tartalmazni fogja a Spiny Shell gyűjtői tárgyat és a Mario Kart 8 fizikai másolatát. Mindez egy egyedi tervezésű csomagolásban lesz becsomagolva. Ez a limitált kiadás május 30-án jelenik meg és a készlet erejéig vásárolható meg.

Akik előrendelik a Mario Kart 8 videojátékot , azok az egyes boltokban Mario Kart kulcstartóhoz juthatnak hozzá, melyeknek 3 fajtája lesz elérhető: Golden Dash Mushroom (gomba, gyorsaság növelő), Red Shell (kagyló, mely letiporja az ellenséget), vagy Bullet Bill (golyó, mely ideiglenesen áttöri a pálya egy részét.). A rajongóknak tehát lehetőségük lesz kulcstartóhoz jutni, melyen a legemlékezetesebb elemek találhatóak a Mario Kart sorozatból. 

A gravitációval dacoló pályákon a Gomba Királyság új és régi versenyzői találkoznak május 30-án, amikoris kiadásra kerül a Mario Kart 8  a Wii U-ra. Az új Mario Kart 8 Limited Edition CGI trailer elérhető az alábbi linken, ahol bemutatkozik Spiny Shell és a többi karakter, melyeket az évek során megismerhettetek.

Link a trailerre: http://youtu.be/tbUcAIEfA6M


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.