Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 2. 2014, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, újdonságok, videojátékok, Wii U
 

Az első idei Nintendo Direct adásban a Nintendo egy csomó fontos kiadási időpontot és részletet közölt velünk az új videojátékokkal (Wii U és Nintendo 3DS)  kapcsolatban.

Ez a Nintendo Direct adás a Wii U-ra kiadásra kerülő videojátékok kiválasztására összpontosított. Már május 30-án felkészülhettek az új Mario Kart 8-ra, mely a legkedveltebb családi márka a Wii U konzolokon. Ezúttal Bowser alattvalóinak sofőrködésével jelentkezik. A tegnapi adás új felvételeket közölt a többi várható Wii U videojátékról, többek között szó esett a Bayonetta 2-ről a PlatinumGamestől és szintén a MONOLITH SOFTWARE INC. által fejlesztett új videojátékról. A következő meglepetést a NES Remix 2 bejelentése okozta a Nintendo eShopon, aki átcsinálta a kedvelt klasszikus Luigis videojátékot. Következő hírként a Little Mac (Punch Out! szériából) leleplezését közölték mint játszható figura a Super Smash Bros. videojátékban ( Wii U-ra és Nintendo 3DS-re is). 

2014-ben a Super Smash Bros. videojátékon kívül a Nintendo 3DS konzol család megerősíti a line-upját több különböző fajtájú és különböző korosztálynak szánt videojátékkal: Mario Golf: World tour a Kirbi: Triple Deluxe, melyek májusban jelennek meg. Március 14-én Yoshi saját limitált kiadású Nintendo 3DS XL Yoshi Special Edition konzolján érkezik, mely tartalmazza Yoshi’s New Island videojátékot. A Nintendo eShopba szintén megérkeztek a vízalatti csaták a Steel Diver: Sub Wars videojátékban, mely ingyen letölthető. Március 13-ától letölthető lesz a  Pokémon Link: Battle! videojáték is.

Az utolsó Nintendo Direct adásban továbbá szó esett az áprilisban a Wii U Virtual Consolen megjelenő Game Boy Advanceval kapcsolatos részletekről. Szintén szó volt a következő videojátékokról: Donkey Kong, Professor Layton and Phoenix Wright. A 2014-es év  számtalan felejthetetlen élményt hoz a Nintendo játékrendszerek gazdáinak. Az egész Nintendo Direct adás megtekinthető a következő linken: http://nintendo.co.uk/nintendodirect.

 

 

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.