Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Előrendelések

1. Az előrendelés a végső fogyasztó általi megrendelés a termék kiadásának dátuma előtt.


2. Az üzleti partnerek kötelessége rendszeresen, hetente egyszer összefoglaló jelentést küldeni az előrendelések aktuális helyzetéről az összes megrendelt termékkel kapcsolatban.


3. A kiválasztott videojátékokhoz bónuszokat lehet szerezni, pl. ajándéktárgyakat. A bónuszok lehetőségéről az üzleti partnerek tájékoztatva lesznek.


4. A mellékelt bónuszok maximális mennyisége a megrendelt előrendelések számával egyenlő.


5. A bónuszok megszerzésének feltétele a marketing terv kidolgozása az adott termék előrendelésének támogatására a bónuszokat beleértve. Szó lehet pl.a bannerek elhelyezéséről az üzleti partner weboldalán, pozíció a katalógusban, elhelyezés a newsletterben, eladási event szervezése stb.


6. Az elküldött marketing terv alapján lesz az üzleti partner informálva, hogy kap-e bónuszokat, és ha kap, akkor mennyi darab áll a rendelkezésére.


7. A bónuszok megszerzése esetén, az üzleti partner köteles felmutatni a marketing terv megvalósítását pl. a katalógus beszkennelésével, web print screenelésével.


8. A bónuszok követelésére az üzleti partnernek nincs jogosultsága.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.