Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Személyes átvétel:

A termékek személyes átvétele a következő címen lehetséges:

Kolbenova 962/27d, 198 00 Praha 9 Hloubětín, Česká republika

Csomagszállítás:

A csomagokat a TNT futárszolgálat szállítja.

Az eshopban leadott rendelések esetében a rendszer a szállítási költséget a súly és térfogat alapján automatikusan hozzászámolja a rendelés összegéhez. Ez az összeg tájékoztató jellegű, így a ConQuest entertainment a.s. fenntartja jogát a szállitási költségek összegének korrigálására. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor a kapcsolattartó értesíti az ügyfelet ezzel kapcsolatban.

A csomagok kézbesítési ideje általában 2-3 munkanap, amennyiben a termék raktáron van és 14:00 óráig kiszámlázásra kerül.

A csomag kézbesítése 8: 00 - 17:00 óráig megy végbe. A kézbesítés pontos időpontjának megválasztása nem lehetséges.

A csomagokat nyomonkövetheti a csomagszám segítségével a https://www.tnt.com/express/hu_hu/site/home.html weboldalon. A csomagszámot az aktuális rendeléshez a www.cqe.hu weboldalon bejelentkezve a Fiókom - Szállítólevelek, csomagszámok menüpont alatt találja meg.

Szállítási költség:

- 10kg-ig 8€/csomag

- 20kg-ig 12€/csomag

Az általunk használt legnagyobb kartondoboz méretei: 80 x 40 x 40cm.

A nagyobb térfogatú és súlyú szállítmányokat raklapon szállítjuk, ebben az esetben a kapcsolattartó kalkulálja ki a konkrét szállítmányra a szállítási díjat és tájékoztatja az ügyfelet a szállítás díjáról.

Raklapos szállítás esetében a TNT-vel és a Schenkerrel működünk együtt.

További információkért keresse közvetlen a kapcsolattartót.

A fenti szállítási díjak 2018.10.9-től érvényesek.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.