Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 6. 2014, újdonságok, Wii U
 

A Mario Kart TV szolgáltatásnak köszönhetően a versenyeket kommentálhatod utazás közben is.

 

Május 30-án megjelent a régen várt Mario Kart 8 kizárólagosan a Wii U-ra. Játszatok a családdal, barátokkal vagy a többi versenyzővel a világ minden részéről. Mindezt magas HD felbontásban, zenekari zenével és az új antigravitációs elemmel, melynek köszönhetően a plafonon is tudtok versenyezni, a játékot megkedveli minden korosztály.

 

A véleményekben nincs hiány a Mario Kart 8-ra, a kritikusok egyöntetűen dícsérik a széria nyolcadik részét:

 

Gamer365.hu, 10-ből 9 - “A legjobb Mario Kartt!”

 

Gamers.hu, 10-ből 9 - “Még egy hihetetlenül szórakoztató és izgalmas Mario Kart rész.”

 

Készülj fel izzítani a motort a versenyben, ahol akár 12 játékos játszhat egyszerre a világ minden tájáról, mindaddig, amíg mindenkinek megvan a játék, és a szélessávú internet-kapcsolat. Nyilvános vagy privát versenyeket is szervezhettek, ahol meghatározhatjátok pontosan a verseny lefolyásának pontos időpontját (nap, óra) és a saját szabályokat is. Mint az már hagyomány a versenyzők összehasonlíthatják képességeiket a többi versenyzővel és a TOP 10 legjobb játékossal is.

Az új Mario Kart TV webes szolgáltatásnak köszönhetően a játékosok végigkövethetik a legjobb pillanataikat, tekertethetnek a felvételeken, és meg is oszthatják a többi játékossal. Továbbá a játékosok, akik rendelkeznek Google fiókkal feljátszhatják a videójikat a YouTube-ra és megoszthatják a szociális hálózatokon keresztül. 


A  Mario Kart TV webes szolgáltatásnak köszönhetően a a játékosok hozzászólhatnak a barátaik videójaihoz és szavazhatnak is rá. Amennyiben aktívan szeretnéd használni a MKTV szolgáltatásokat be kell, hogy legyen regisztrálva a Nintendo Network ID. További infókért keressétek a hivatalos weboldalt:  https://mariokart.tv/

 

Továbbá emlékeztetünk rá, hogy a boltokba megérkezett a Mario Kart 8 Limited Edition a játék fizikai másolatával és a Spiny Shell gyűjtői szoborral. A Mario Kart 8 Limited Edition a készlet erejéig kapható. Továbbá kapható a speciális bundle, mely tartalmazza a Mario Kart 8 játékot, a Wii U konzolt a 32 GB-os merevlemezzel, a Wii U GamePad irányítóval és a szenzor bárral – minden fekete kivitelezésben.

 

Több infórmációért látogasd meg az alábbi linket: http://www.nintendo.hu/

 

 

 

 

 


 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.