Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

A Princess Peach: Showtime! ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Felgördül a függöny, hiszen a Princess Peach: Showtime! ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Saját kalandjában Peach összefog Stellával, a Sparkle Theatre  őrzőjével, hogy megmentsék a színházat a gonosz Grape-től és a Sour Bunch-tól. Szerencsére Peach elképesztő képességekre tett szert: Stella szalagjának erejével átalakulhat, hogy szembeszálljon Grape gonosz csapatával.

[Egész cikk]

A WarioWare: Move It! ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Ragadj Joy-Con kontrollerpárt, és mozdulj a WarioWare: Move It! játékkal, miközben finoman rázol, ütsz, táncolsz, riszálsz és pukedlizel a több mint 200 villámgyors mikrojátékban, amelyek mindegyike mindössze néhány fergeteges másodpercig tart.

[Egész cikk]

Találkozunk Budapesten a PlayIT-en!

Csatlakozz hozzánk ezen a hétvégén a Budapesten megrendezésre kerülő PlayIT-en, ahol számos Nintendo Switch játékot is kipróbálhatsz, köztük olyan címeket, mint a Splatoon 3, a Mario Kart 8 Deluxe, a Nintendo Switch Sports, a Kirby and the Forgotten Land vagy épp a Pokémon Legends: Arceus. 

[Egész cikk]

A Nintendo Switch minden idők legjobb hardver- és szoftvereladási hetét zárta Európában

Európa-szerte több Nintendo Switch konzol és játék került értékesítésre a november 22-i héten, mint a konzol eddigi történetének bármely más hetében.

[Egész cikk]

Megjelent az Animal Crossing: New Horizons ingyenes frissítése és fizetős kiegészítője

A szigetlakó játékosok életét gazdagító számtalan újdonság érkezett a Animal Crossing: New Horizons játékba, Nintendo Switch konzolra - és mindenki hivatalos az új lehetőségek felfedezésére. 

[Egész cikk]

A Mario Party Superstars ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Ideje bulizni! – A Mario Party Superstars, a Nintendo 64-es Mario Party játékok tábláinak, valamint a teljes Mario Party sorozat 100 minijátékának klasszikus gyűjteménye ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra. 

[Egész cikk]

A MAI NAPON MEGJELENT A WARIOWARE: GET IT TOGETHER! NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A mai napon megjelent a WarioWare: Get It Together! Nintendo Switch konzolra - ezúttal pedig a játékosoknak kell segíteniük Wariónak és bandájának, hogy kiszabaduljanak a mikrojátékok világából. A játékosok a sorozat történetében most először irányíthatják a WarioWare-univerzum különböző szereplőit a változatos játékmódokban, amelyek közt a sztorimód éppúgy megtalálható, mint a Variety Pack 10 eszelős játékmódja - neked, valamint legfeljebb 3 barátodnak, - illetve az online kihívások. 

[Egész cikk]

HASZNÁLD AZ ESZEDET A  DECEMBER 3-ÁN, NINTENDO SWITCH KONZOLRA MEGJELENŐ BIG BRAIN ACADEMY: BRAIN vs. BRAIN JÁTÉKBAN

Készülj fel egy igazán agyafúrt szórakozásra az idei ünnepek alatt, hiszen érkezik a Big Brain Academy: Brain vs. Brain - a bárki által játszható, új és szórakoztató többfős* partijáték - Nintendo Switch konzolra!  

[Egész cikk]

  FEDEZD FEL, HOL KEZDŐDÖTT MINDEN -  A THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD HD MA JELENIK MEG NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Link ezúttal a felhők fölött és a titokzatos felszínen játszódó küldetésre indul, hogy megmentse gyermekkori barátját Zeldát, akinek szembe kell néznie a sorsával. 

[Egész cikk]

A MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN MEGÉRKEZETT A NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A várva várt Monster Hunter Stories™ 2: Wings of Ruin megjelenése Nintendo Switch™ konzolon egy vadonatúj kalanddal bővíti a díjnyertes és népszerű Monster Hunter™ sorozatot. Az év elején megjelent Monster Hunter Rise™ sikere után a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin játékban a trópusi Mahana faluból származó, ifjú Szörnylovasként pattanhatnak nyeregbe a játékosok. 

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.