Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 7. 2021, Nintendo, Switch
 

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Link ezúttal a felhők fölött és a titokzatos felszínen játszódó küldetésre indul, hogy megmentse gyermekkori barátját Zeldát, akinek szembe kell néznie a sorsával. 

Minden egyes felszíni régió mélyén - félelmetes lényekkel, kincsekkel és rejtvényekkel teli - hatalmas dungeonök rejtőznek, amelyek még a legbátrabb hősöket is próbára teszik.  A játékosok forgathatják kardjukat, és csapásaik szögét a mozdulataikhoz igazodó intuitív mozgásérzékelős irányítással szabhatják meg, vagy - most először - kihasználhatják a vadonatúj gombos irányítás előnyeit.

A Skyloft Knight Academy újdonsült végzőseként Link egy hatalmas kalandra indul, hogy megmentse Zeldát - gyermekkori barátját - Ghirahimtól, az önjelölt démon nagyúrtól. Küldetése során a Goddess Sword szelleme, a vezetésével megbízott Fi kíséri. Útközben találkozhatsz Link riválisával, Groose-zal és egy Impa nevű titokzatos harcossal is. Link hűséges Loftwinge hátán emelkedhet a magasba és látogathat el a horizonton feltűnő szigetekre, majd a mesés felszínre leereszkedve bejárhatja az erdőket, sivatagokat, vulkánokat és egyéb helyszíneket. 

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD számos, az általános játékélményt érintő javítást - mint például jobb képfrissítést, vagy automatikus mentést - is tartalmaz, emellett pedig a játékosoknak készült oktatóanyagok, valamint a kaland során elérhető általános útmutatások is tökéletesítésre kerültek.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.