Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

22. 3. 2024, Nintendo, Nintendo Switch
 

Felgördül a függöny, hiszen a Princess Peach: Showtime! ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. Saját kalandjában Peach összefog Stellával, a Sparkle Theatre  őrzőjével, hogy megmentsék a színházat a gonosz Grape-től és a Sour Bunch-tól. Szerencsére Peach elképesztő képességekre tett szert: Stella szalagjának erejével átalakulhat, hogy szembeszálljon Grape gonosz csapatával. Minden egyes átalakulás egy drámai belépővel és a szükséges képességekkel ruházza fel Peach-et, amelyekkel megmentheti az előadásokat - és a helyzetet is. 

Peach átalakulásai között a következőket is megtalálod:

Swordfighter Peach: Küzdd le a Sour Bunch-ot elegáns csapásokkal, kitérésekkel és ellentámadásokkal.

Detective Peach: Öltsd fel a detektívsapkádat, hogy kikérdezd a helyieket, felfedd a nyomokat, és megtaláld a tettest ebben a klasszikus krimiben.

Kung Fu Peach: Védekezz mesteri rúgásokkal és ugrásokkal.  Röpítsd az ellenséget a levegőbe erővel és egyensúllyal.

Patissiere Peach: Süss és díszíts édességeket tejszínhabbal és bűbájjal. Üss össze valami ínycsiklandozót a megadott időn belül!

Ninja Peach: Rejtőzz el a környezetben a kellékek használatával, ugorj faltól falig, és szedd le az ellenségeket a kunai segítségével. Mozogj gyorsan és csapj le!

Cowgirl Peach: Tereld össze az ellenségeket, ragadj meg tárgyakat a lasszóval, és nyergeld fel hűséges lovadat.

Dashing Thief Peach: Törj be a Sour Bunch védelmébe, és osonj! Éld át a kémkedés izgalmait (és varázsát).

Figure Skater Peach: Kecses siklás a jégen egy káprázatos előadásban, amely tele van gyors időzítésű pörgésekkel és ugrásokkal.

Mermaid Peach: Használd Peach varázslatos hangját, hogy irányítsd a tenger élőlényeit, felfedd az átjárókat, és összhangba kerülj a vízi zenekarral. 

Mighty Peach: Válj hősből szuperhőssé! Védd meg a helyieket erőteljes ütésekkel és emberfeletti erővel. 

A játékohoz egy ingyenes demó is elérhető már a Nintendo eShop kínálatában. A demóban a játékosok a Swordfighter Peach és a Patissiere Peach átalakulásokat tapasztalhatják meg. Lengj, üss, térj ki és hajts végre ellentámadásokat, mint Swordfighter Peach, és vágd át magad az akciódús színpadon. Majd válts Patissiere Peach szerepébe és készítsd el finom desszertek sokaságát, hogy megakadályozz egy komolyabb vércukorszint-zuhanást a Sweet Festivalon.

A Princess Peach: Showtime! március 22-i megjelenésével egy időben a Pastel Pink színű Nintendo Switch Joy-Con kontrollerek is elérhetőek lesznek a kiválasztott kiskereskedők és a My Nintendo Store kínálatában.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.