Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 11. 2023, Nintendo, Switch
 

Ragadj Joy-Con kontrollerpárt, és mozdulj* a WarioWare: Move It! játékkal, miközben finoman rázol, ütsz, táncolsz, riszálsz és pukedlizel a több mint 200 villámgyors mikrojátékban, amelyek mindegyike mindössze néhány fergeteges másodpercig tart. Vedd fel a Forms nevű pózokat, beleértve a magabiztos Fashionistát vagy a csirkeszerű Ba-KAW-t, majd lendülj mozgásba. Látogass el a WarioWare: Move It! – Áttekintő videó (Nintendo Switch) oldalra, hogy megismerkedj a játékmódokkal, amelyeket egyedül vagy a barátaiddal játszhatsz.**

A Story módban a játékosok különböző pályákat teljesítenek, amelyek mindegyike saját szereplőkkel, történettel és egymást követő, villámgyors mikrojátékokkal rendelkezik. Mindegyik pálya mikrojátékai saját Forms-variációkat kívánnak. Két Joy-Con készlettel a játékosok a Story módot egy barátjukkal is teljesíthetik. Minden pálya végén egy főellenség jelenik meg, akit különleges csatában kell legyőzni. Ahogy a játékosok egyre előrébb haladnak a játékban, extra pályákat nyithatnak meg, olyan mikrojátékokkal, amelyek tetőtől talpig megmozgatják őket, mint a Megagame Muscles, és extra kihívást jelentő szakaszokban tehetik próbára magukat, mint a Super Hard.

Miután egyszer már játszottál egy mikrojátékkal, a Museum módban bármikor újra játszhatsz vele, amikor csak kedved szottyan. Ez különösen akkor hasznos, ha a játékosok egy mikrojátékban szeretnék csiszolni a képességeiket, vagy gyorsabb tempóra szeretnék növelni a sebességet, hogy megnézzék, milyen idétlen és pörgős fordulatokat vehetnek a dolgok.

Mérkőzz meg 2-4 játékossal** – játékosonként egy-egy Joy-Con kontrollert használva – a helyi Party módban. Érj célba anélkül, hogy Medúza kővé változtatna a Medusa March játékban, vagy próbáld ki a Galactic Conquestet – egy kockás társasjátékot Wario saját szabályaival. Mozogj együtt a barátaiddal ezeken az őrült versenyeken, ahol mindenki jól érezheti magát olyan játékokkal, mint a Go the Distance, ahol a játékosok boxkesztyűt húznak, hogy egy gyors mikrojáték-őrületben vegyenek részt, vagy a The Who's In Control show, amely egy 4 fős, csapatalapú találgatós játék, ahol az egyik csapatnak figyelnie kell a másikat, és ki kell találnia, hogy az ellenfél játékosai közül ki játszik valójában, és ki az, aki csak színlel. A Listen to the Doctor játékban pedig még azt is megtudhatod, hogy ki követi a legpontosabban egy furcsa orvos véletlenszerű utasításait.

* Ha a Nintendo Switch konzolról lecsatolt Joy-Con kontrollerrel játszol, használd a Joy-Con pántot, és rögzítsd biztonságosan a csuklódhoz. Tartsd szorosan a Joy-Cont, és ne engedd el, hacsak más utasítást nem kapsz. Hagyj elegendő szabad helyet magad körül játék közben.

** A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis Joy-Con kontrollert igényel. További (külön kapható) Joy-Con kontrollerek lehetnek szükségesek.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.