Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kezdődjön a verseny a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games keretében Wii U konzolon

Az új Párbaj Számok keretében pusztító erősítőket és káoszt szabadíthatsz ellenfeleidre az Aranyéremért folytatott küzdelem során.

[Egész cikk]

Csatázz szörnyekkel igazi popsztárként a Tokyo Mirage Sessions #FE keretében

A Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition tartalmazni fog egy zenei lemezt, egy művészeti könyvet, egy letöltőkódot plusz tartalmakhoz, dalszöveg kártyákat és matricákat.

[Egész cikk]

A Nintendo és a Humble teljesen új Nintendo Friends of Nintendo Bundle csomagot mutat be

A Humble Bundle és a Nintendo második alkalommal fogott össze egy Nintendo 3DS és Wii U csomag létrehozásában, ami jótékony célokat szolgál és ezúttal Európában és Ausztráliában is elérhető.

[Egész cikk]

A Nintendo új mobilos, NX és The Legend of Zelda részleteket fedett fel éves költségvetési jelentésével együtt

A Miitomo alkalmazás túllépte a 10 millió felhasználót világszerte, a következő mobil alkalmazások pedig Fire Emblem és Animal Crossing témájú játékok lesznek.

[Egész cikk]

Használd amiibo figuráidat teljesen új módokon az április 28-án megjelenő Mini Mario & Friends: amiibo Challenge keretében

A Nintendo 3DS készülékekre és Wii U konzolokra egyaránt ingyenesen letölthető szoftverrel fejtörők széles kínálatát élvezheted amiibo figuráiddal.

[Egész cikk]

Nézd meg a Star Fox Zero: The Battle Begins premierjét

Az első Star Fox játékokon és szereplőkön alapuló animációs rövidfilm.

[Egész cikk]

A Nintendo és a Nickelodeon április 23-án SpongyaBob Kockanadrág Splatfestet rendez a Splatoonban

A minden korosztály számára készült színes, lövöldözős alkotásban a rajongóknak ezúttal az alábbi kérdésben kell dönteniük: SpongyaBob vagy Patrik?

[Egész cikk]

A Nintendo új Star Fox Zero és Star Fox Guard részleteket fedett fel

A Star Fox Zero egy exkluzív Star Fox Guard letölthető demót is tartalmaz.

[Egész cikk]

Március 31-én indul a

A Nintendo forradalmi változásokkal és új lehetőségekkel bővíti a már létező Nintendo fiókokat Wii U konzolon és Nintendo 3DS készülékeken.

[Egész cikk]

Április 15-én kihagyhatatlan Nintendo címekkel bővül a Nintendo Selects kínálata

A New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U, a Nintendo Land, a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD és más címek csatlakoznak a Nintendo Selects felhozatalához.

[Egész cikk]


E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.