Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

5. 4. 2016, újdonságok, Wii U
 

A Nintendo új részleteket fedett fel közönség kedvenc Star Fox sorozatának két új részéről: az akció-lövöldözős Star Fox Zero és kísérőcíme a stratégiai Star Fox Guard játékokról, melyek április 22-én jelennek meg Európában, kizárólag Wii U konzolokra!

A Star Fox Zero akciódús univerzumában a játékosok a TV kijelzőjén külső nézetből, az Arwing mögül követhetik az eseményeket, míg a GamePad képernyőjén a pilótafülkébe pattanva célozhatnak tüzérként ellenfeleikre a precíz mozgásérzékelő segítségével. A számos gyakorló küldetés segít az újoncoknak elsajátítani a két kijelzős játékmenetet, és ahogy egyre ügyesebbé válna,k a gyakorlatba is átültethetik a tanultakat a fő játékban, miközben új helyszíneket fedeznek fel, valamint megdöntik korábbi rekordjaikat.

A játék előrehaladtával a játékosok visszatérhetnek a korábbi küldetésekhez is rejtett gyűjthető tárgyak és teljesen új kihívásokat tartogató alternatív útvonalak felfedezésére. A biológiai fegyverekkel teli Fortuna bolygó alapútvonala például az impozáns Monarch Dodora legyőzésével ér véget, de bizonyos történet küldetések teljesítését követően a magabiztos pilóták a Fortuna bolygóra visszatérve helyette üldözőbe vehetik Star Wolfot. A rengeteg útvonalnak köszönhetően új kihívások és meglepetések várják a játékosokat, melyekből biztosan mindenki talál magának megfelelő nehézségűt és stílusút.

A hevesebb csatákra vágyó játékosok a Falco amiibo figurával megnyithatják a Black Arwing űrhajót, melynek támadása erősebb, védelme azonban gyengébb, így ugyan hatékony, de egyben törékeny fegyver. A Fox amiibo figura a Super NES konzolokra megjelent Star Fox játékok ihlette retro Arwing űrhajót oldja fel nosztalgikus zenék kíséretében a Corneria pályán.

A Star Fox Zero oldalán megjelenő Star Fox Guard a biztonsági őrré nevezi ki a játékosokat, akiknek feladata megvédeni a bányákat a megszálló robot seregektől. A TV kijelzője a 12 megfigyelő kamera képét mutatja, melyek mindegyike a bánya más-más részét monitorozza, a játékosnak pedig a kamerák közt váltogatva kell kiszúrnia és kiiktatnia az ellenfeleket, mielőtt azok elérnék a központi tornyot. Az elszánt robotok visszaveréséhez jó megfigyelőkészség szükséges, így hasznos lehet egy barát az oldalunkon, aki segít kiszúrni a támadókat. Segítség a Fox és Falco amiibo figurával is hívható, amikkel naponta egyszer megidézhető a Star Fox csapatot, hogy lebombázzák a pályát, elpusztítva az összes robotot.

A küldetések sikeres teljesítésével ritka fémek szerezhetők, melyek még közelebb visznek további küldetések és különleges képességű kamerák megnyitásához, melyek például lelassíthatják vagy akár meg is fagyaszthatják az ellenfeleket, még egy stratégiai réteget adva a játékhoz. A My Squad módban a lelkes stratégák megalkothatják és feltölthetik saját támadási terveiket más játékosok számára vagy próbára tehetik képességeiket a mások által feltöltött tervekkel. Mindeközben a naponta frissülő Star Strategistst funkció minden nap új, népszerű kihívásokat ajánl a világ minden pontjáról.

A Star Fox Zero játékot megvásárlók belekóstolhatnak a Star Fox Guard stratégiai élményeibe is a kizárólag a Star Fox Zero főmenüjéből elérhető exkluzív letölthető demóval. A demó mentési adatai átvihetők a teljes játékba, így a stratégák onnan folytathatják, ahol abbahagyták.

Április 22-től a Wii U tulajdonosok a limitált First Print kiadás részeként külön-külön lemezen is megszerezhetik a Star Fox Zero és Star Fox Guard játékokat, egy exkluzív fémtok kíséretében. A Star Fox Guard lemezes változata csupán ezen kiadás részeként lesz elérhető, így a gyűjtőknek nem érdemes kihagyniuk! A Star Fox Guard külön is kapható lesz letöltőkódot tartalmazó dobozos formában.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.