Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 5. 2016, Wii U
 

Készülj fel egy teljesen új szerepjáték élményre a június 24-én megjelenő Tokyo Mirage Sessions #FE keretében, kizárólag Wii U konzolon! Az Atlus legújabb szerepjátékában a körökre osztott taktikai harcokból és a modern Japánban játszódó történetből egy felejthetetlen kaland született. Ez az energetikus alkotás a Fire Emblem és a Shin Megami Tensei sorozatok inspirálta részletes harcrendszert, J-Pop csavarokat és valódi tokiói helyszíneket tartalmaz.

A Tokyo Mirage Sessions #FE egy csapat japán tinédzser, köztük a középiskolás diák Itsuki Aoi, barátja Touma Akagi és a popbálvány Tsubasa Oribe életét követi figyelemmel. Mikor egy horda Rémkép megtámadja Tokiót és elrabolja Tsubasat, ő és Itsuki félelmet nem ismerve visszaveri őket a Fire Emblem karakterek Chrom és Caeda segítségével és kiszabadulnak az Idolasphereből. Mikor visszatérnek a valós világba felkeresi őket a Fortuna Tehetségkutató Ügynökség – a világ titkos védelmezői a Rémképek ellen – és megbízzák őket, hogy pusztítsák el az ördögi erőket egyszer s mindenkorra.

A történet előrehaladtával a játékosok felfedezhetik a különböző témákra, mint például fotózás vagy televíziózás épülő Idolasphereket, ahol összecsaphatnak a Rémképekkel a taktikus, körökre osztott harcokban. Kihasználva az ellenfelek gyengéit a Fire Emblem sorozat ihlette „kő-papír-olló” fegyver rendszerrel plusz sebzést vihetsz be, ami Sorozatokhoz (Sessions) vezethet: kombinált támadásokhoz, ahol csapattársaid követik támadásaidat és tovább fokozzák a sebzést. A harci lehetőségek tovább bővülnek, ahogy harcosaid új különleges támadásokat és képességeket tanulnak, még több opciót adva a stratégáknak, hogy látványos csapásokat bevetve tarolják le ellenfeleiket.

A stílusos kaland során a játékosok az eredeti japán szinkronnal (angol felirattal) és az Avex által készített eredeti japán zenékkel élvezhetik a modern, ördögi Rémképek által megszállt Tokióban játszódó alkotást.

A Tokyo Mirage Sessions #FE június 24-én egy limitált Fortissimo Edition formájában is kapható lesz, ami tartalmazni fog egy művészeti könyvet, egy zenei lemezt, dalszöveg kártyákat, matricákat és egy kódot az összes tervezett letölthető tartalomhoz. A három csomag külön is megvásárolható lesz a Nintendo eShop kínálatából, amik plusz küldetéseket és karakter kosztümöket tartalmaz a teljes Tokyo Mirage Sessions #FE élményért.

Csatázz szörnyekkel igazi popsztárként az Atlus június 24-én megjelenő exkluzív japán szerepjátéka a Tokyo Mirage Sessions #FE keretében, kizárólag Wii U konzolon!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.