Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 3. 2016, újdonságok, videojáték, videojátékok, Wii U
 

Ha szeretnél bepótolni néhány első alkalommal kihagyott játékot, a Nintendo Selects széles kínálata az ideális hely a kezdésre. A választék részeként már 25 klasszikus cím érhető el, köztük Nintendo 3DS készülékekre a The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, a Star Fox 64 3D, illetve Wii konzolokra a Super Mario Galaxy 2, a Mario Kart Wii és a Wii Sports Resort. Április 15-től a Nintendo Selects kínálata tovább erősödik hat Wii U játékkal a konzol legnépszerűbb címeiből, melyekből máig együttesen több mint 4 millió példány kelt el Európa-szerte**.

A választékban számos különböző alkotás szerepel, köztük klasszikus platformerek is:

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U: A New Super Mario Bros. U keretében Mario, Luigi és Toad mellé egy új karakter csatlakozik – Te! Fuss, ugorj és dobbants a 2D-s, oldalnézetes Mario kaland felfedezése közben Mii karaktereddel olyan plusz módokban, mint a Kihívások, illetve az Érme Harc. Járd be az teljesen új pályákkal teli hatalmas világtérképet és tapasztald meg a kizárólag Wii U konzolon átélhető élményeket. Ezt követően belevághatsz a New Super Luigi U 82 kihívásokkal teli új pályájába Luigival, de siess, mert kevés időd lesz a teljesítésükre! Ez a csomag első alkalommal lesz kapható Európában a Wii U Mario & Luigi Premium Pack gépcsomagon kívül***.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze: A megszálló Snowmadek befagyasztották a Donkey Kong szigetet és a Kong családon a sor, hogy felolvasszák! Ússz, lengj és ugrándozz át a hat teljesen új, veszélyekkel, gyűjthető tárgyakkal és felejthetetlen főellenfelekkel teli szigeten egyedül, vagy akár egy barátoddal!

A Nintendo Selects kínálata a kizárólag Wii U konzolon megtapasztalható többjátékos élményeket is tartalmaz:

Nintendo Land: Ugorj fejest a Nintendo legismertebb karakterei és sorozatai - például a Super Mario, a The Legend of Zelda és az Animal Crossing - által inspirált 12 látványosságba! A Wii U GamePad és a Wii Remote Plus kontrollerek segítségével kooperatív és kompetitív többjátékos kalandokba vághatsz bele barátaiddal, vagy vehetsz részt az egyszemélyes játékokban a Wii U GamePad érintő kijelzőjét és mozgásérzékelőjét használva.

Wii Party U: Hozd össze a csapatot egy igazán szórakoztató parti játékra, ami a minden korosztály által élvezhető 80 mókás mini-játékon keresztül kihasznál minden a Wii U GamePad és a Wii Remote Plus kontrollerek adta lehetőséget. Éljétek át a közeli harcokat, ahogy egy barátotokkal a GamePad más-más felét fogva csaptok össze a GamePad Party mini-játékokban, vagy üljetek a TV elé GamePad és Wii Remote kontrolleretekkel és élvezzétek a TV Party mód**** nyújtotta őrületes élményeket!

Azok számára, akik inkább egyedül játszanának, két magával ragadó kalanddal készültünk:

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD: Link első alkalommal jelenik meg 1080p-ben az eredetileg Nintendo GameCube konzolra megjelent The Legend of Zelda: The Wind Waker nagy felbontású, felújított változatában. Hajózd át a Nagy Tengert, ahogy Link húga megmentése közben egy felejthetetlen kalandba keveredik, melyben meg kell mentenie a világot Ganondorftól.

LEGO CITY Undercover: A legendás Chase McCain detektívet irányítva álruhát húzol és a szökött fegyenc, Rex Fury nyomába eredsz. Ölts fel különböző kosztümöket és használd egyedi képességeiket fejtörők megoldásához, gyűjtsd össze a több mint 100 járművet és járd be szabadon a nyílt világú várost – mindezt a rendőrség nevében!

A Wii U tulajdonosoknak remek alkalmuk nyílik néhány klasszikus exkluzív cím bepótlására április 15-től, mikor a felsorolt hat játék csatlakozik a Nintendo Selects kínálatához Európában.

*Wii U konzolon Wii módban játszható.

**A Nintendő belső eladási adatai alapján.
***Ez a szoftver Németországban már külön is kapható.

****Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az eredeti megjelenéskor a játékhoz mellékelt Wii U GamePad Vízszintes Állvány nem képezi részét a Nintendo Selects változatnak


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.