Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

SWITCH DC Super Hero Girls: Teen Power

Kód:
NSS1196
EAN (vonalkód):
045496427566
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.05 kg
Térfogat:
0.2 l
Gyártó:
Nintendo

A terméket nem lehet megvásárolni.

Paraméter Leírás
Műfaj Akció kaland
Nyelv Angol nyelv
PEGI 7
Platform Nintendo Switch
Eloszlás típusa dobozos

Öltözz be a DC Szuperhős Lányok egyikének és mentsd meg Metropolist!

Csatlakozz a harchoz Wonder Woman, Supergirl és Batgirl mellé a DC Super Hero Girls animációs sorozatból és segíts megmenteni Metropolist a DC legelvetemültebb Szuper Gonoszai ellen! Minden hős egyedi képességekkel veheti fel a harcot a rosszak ellen: Wonder Woman amazon harcos képességeit használja, az Igazság Lasszóját és a Repülő Pajzsot, Supergirl Hőlátással és Szuper Lehellettel támad és Batgirl kütyüket használ bűnüldözéshez, mint a Batarang és a Bat-kampó. De mikor épp nem a bűnözők ellen harcoltok, a magánéleteteket kell menedzselni, mint tinik!

Fedezd fel szabadon a várost tini Szuperhősként

Ne felejts el beugrani a találkozó helyekre, mint a Metropolis Gimi és a Sweet Justice kávézó, ami szintén egy remek hely fotók készítésére, melyeket megoszthatsz a Szuperstapostodon. De közben maradj éber, mert mindig titkolnod kell a titkos énedet és még akár összetalálkozhatsz a város legnagyobb bajkavaró Szupergonoszaival, mint Harley Quinn, Catwoman és Star Sapphire.

A DC Super Hero Girls: Teen Power június 4-én érkezik Nintendo Switch konzolra.A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.