Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
NSS6684
EAN (vonalkód):
045496479787
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.05 kg
Térfogat:
0.2 l
Gyártó:
Nintendo

Paraméter Leírás
Műfaj Platform
Nyelv Angol nyelv
PEGI 3
Eloszlás típusa dobozos

Lépj be egy csodálatos világba a Super Mario Bros. Wonder játékban, Nintendo Switch konzolon!

A Wonder Flowerek a feje tetejére állítják a klasszikus oldalnézetes Mario-játékmenetet! Ezek a játékra kiható tárgyak olyan elképesztő pillanatokat eredményeznek, amelyeket látnod kell ahhoz, hogy elhidd őket. Légy tanúja annak, ahogy a csővezetékek életre kelnek, okozz hatalmas pusztítást óriási tüskés labdaként, és láss még több – Wonder Effectsnek hívott – váratlan eseményt.

Válogass legendás Super Mario szereplők és powerupok között!

Válassz olyan ismerős karakterek közül, mint például Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi és Toad. Változz Elefánt Marióvá egy meghökkentő új powerup segítségével, és gyűrd le az ellenségeket ormányoddal!

Oszd meg a csodát barátaiddal és Mario-rajongókkal!

Állj össze akár három barátoddal a lokális játékmódban, és gyűljetek egy Nintendo Switch konzol köré, hogy együtt éljétek át a játékot felforgató varázshatásokat, miközben egy csapatként birkóztok meg a pályák kihívásaival, és segítitek egymást a célhoz vezető úton.A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.


Kapcsolodó termékek