Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kovová tabulka 60 years Carrera 1 (21136)

U
Kód:
GCM1000
EAN (vonalkód):
4007486211360
Karton / Darabszám:
1
Súly:
0.35 kg
Térfogat:
4.5 l
Gyártó:
Carrera





Carrera 60 éves jubileumi fémtányér - 60 éves Carrera 1 (21136)

A retro fémlemezek öt különböző témában készülnek, és időutazásra viszik Önt a Carrera 60 évén keresztül. A fémtáblákkal egy darab hagyományt hozhatsz otthonodba, miközben otthonodban is megünnepelheted a motorsport iránti közös szeretetünket!

  • Egyedi design - Minden egyes plakettet a részletekre odafigyelve terveztek meg, hogy a lehető legjobban tükrözze a Carrerához kapcsolódó történelmet és szenvedélyt, egyedi karaktert kölcsönözve a helyiségnek.
  • Egy utazás az időben - Öt különböző témával megtekintheti és megemlékezhet az autósport legendájának 60 évéről, amely nemcsak gyönyörű dekorációt, hanem történelmi értéket is hoz.
  • Minőségi anyag - A minőségi fémből készült emléktábla tartós és úgy tervezték, hogy kiállja az idő próbáját, így olyan befektetés, amely hosszú éveken át örömet fog okozni Önnek.
  • Tökéletes ajándék - A motorsport, a történelem rajongói vagy egyszerűen azok számára, akik értékelik az egyedi és jelentőségteljes dekorációt, ez a fémtábla tökéletes ajándék.
  • A motorsport szeretetének ünnepe - Tudassa mindenkivel, aki belép otthonába, hogy szenvedélye a sebesség és az adrenalin. Ez a tábla tökéletes ünnepe a motorsportok iránti szeretetednek, és elegáns kiegészítője a belső térnek.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy a történelem eme exkluzív darabjának tulajdonosa legyen, amely nem csak esztétikai, hanem érzelmi értéket is hoz otthonába.



A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.