Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

U
Kód:
HRG71251
EAN (vonalkód):
6936685219793
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.04 kg
Térfogat:
1.57 l
Gyártó:
GameSir

Fedezd fel kedvenc játékaid újfajta játékát mobil eszközökön a GameSir Talons 2 - KOF '97 Edition ujjfogantyúval, amely átalakítja játékélményedet.

Bemutatjuk a GameSir Talons 2 - SNK King Of Fighters '97 Editiont - a King Of Fighters által hivatalosan támogatott és a lehető legsimább érintőképernyős vezérlést kínálja. Ezek a tartós, vezetőképes markolatok légáteresztő kialakítással rendelkeznek, amely ellenáll az izzadásnak, így ujjaid szárazon maradnak, és játékteljesítményed a csúcson marad, függetlenül attól, hogy mennyi ideig játszol.

A szénszálas anyag finoman varrott, és kiváló rugalmasságot biztosít, amely tökéletesen követi az ujjaid alakját, így nem kell aggódnod a hosszan tartó használat során fellépő kellemetlenségek miatt.

Ráadásul a GameSir Talons 2 - KOF '97 Edition-t a King Of Fighters '97 játék híres karaktereinek képei díszítik, hogy egy kis stílust és személyiséget adjon a játékfelszerelésednek.

A GameSir Talons 2 - KOF '97 Edition segítségével mindened meglesz, amire szükséged van ahhoz, hogy kedvenc játékaidat mobileszközökön egy teljesen új szinten játszhasd.

  • Hivatalosan jóváhagyott design a hiteles játékélményért.
  • Az érintőképernyős vezérlést javítja a simább és pontosabb játékmenet érdekében.
  • Az alacsony profilú és légáteresztő kialakítás ellenáll az izzadásnak és szárazon tartja az ujjakat.
  • A szőrmés markolatok kényelmesek és rugalmasak, így hosszú játékmenetek során is kényelmet biztosítanak.
  • Híres karakterek képeivel díszített a stílusos megjelenés és a megkülönböztető stílus érdekében.


A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.