Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 6. 2021, Nintendo, Switch
 

A játékosok Wonder Woman, Supergirl és Batgirl bőrébe bújva csatlakozhatnak a harchoz a DC Super Hero Girls: Teen Power játékban, ami ezen a héten jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

Készen állsz arra, hogy megmentsd a várost egy csapat elvetemült DC szupergonosz kezei közül, miközben a Metropolis gimnázium tinédzsereként a társasági életben is helyt kell állnod? Ha ugyanolyan stílusosan tudsz Batarangot dobálni és iskola utáni bulizást tartani, akkor a Metropolisnak szüksége van a segítségedre!

A DC Super Hero Girls: Teen Power játékban a játékosok lenyűgöző kombókat hajthatnak végre a csatában a könnyen megtanulható irányítás és a hat választható karakterre szabott képességek széles választékának segítségével. Wonder Woman az Igazság Lasszójával és a Repülő Pajzzsal használja a harcos képességeit, Supergirl hőlátással és szuperlehelettel rendelkezik, Batgirl pedig olyan bűnüldöző kütyüket talál fel, mint a Denevérkampó.

A féktelen Harley Quinn a Tavaszi Szökellés mega-ugrásával élvezettel okozhat galibát, míg Macskanő Macskatánc képessége arra használható, hogy a gyakorlott ékszertolvajként lekarmolja az ellenséget, vagy Csillag Zafír Szerelmi Kalitka képességének bevetésével csapdába is ejtheti őket. A kifürkészhetetlen Játékkereskedő csatlósainak fogalma sem lesz, hogy mi (vagy ki) ütött beléjük!

Amikor a játékosok éppen nem erős csapásokat osztanak, felfedezhetik Metropolis városának különböző részeit, megmenthetik eltűnt macskákat, és jelmezeket gyűjthetnek, hogy megmutathassák saját stílusukat. A játékon belül pénzadományokkal akár újjá is építhetik a város egy-egy lerombolt részét, hogy boltokat nyithassanak vagy más épületeket építhessenek.

A DC Super Hero Girls című animációs sorozat alapján készült új játék mindenki számára szórakoztató, aki valaha is segíteni akart a rászoruló polgároknak, miközben édes igazságot szolgáltathat. Csak ne felejts el utána beugrani a Sweet Justice kávézóba!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.