Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

1. 10. 2020, bros, exkluzív, free, Mario, Nintendo, Online, super, Switch, újdonságok
 

Mióta a Gomba királyságot először megtámadták Bowser és csatlósai 35 évvel ezelőtt, Mario rengeteg küzdelmen esettát, de ilyen kihívással még sosem nézett szembe. A Super Mario Bros. 35 mától ingyenesen letölthető Nintendo Switch konzolra, mint exkluzív ajánlat a a Nintendo Switch Online előfizetők számára. Tekintsd meg a játékot az új Super Mario Bros. 35 - Out now! (Nintendo Switch) előzetesben!

 

A Super Mario Bros. 35 a klasszikus NES játék platformerkedését hozza, de egy új, 35-játékos fordulattal. Versenyezz 35 játékos ellen, miközben mindenki a Super Mario Bros. játékot játssza egyidőben. Győzz le ellenfeleket és zavard meg a többi játékost egy online küzdelemben és légy te az utolsó állva maradó Mario! Tapasztalt játékosok újra játszhatják a Super Mario Bros. már ismert pályáit, míg a kezdő játékosok egy közösség részeként vághatnak bele a Super Mario Bros. utazásukba.

 

A Super Mario Bros. 35 játékban minden játékos ugyanazon a pályán kezd egyszerre. Ha legyőznek egy ellenfelet, átkerül az egyik ellenfél pályájára és extra időt kap a játékos érte. De csak óvatosan, mert a fordítottja is igaz: bárki lehet valaki más célpontja, ha ő jól játszik. Válassz négy támadási stratégia közül és használd a tárgyakat okosan, hogy gyorsabb legyél az ellenfeleknél, illetve nézz vissza gyakran a játékba a Napi Kihívásokért vagy vegyél részt a Különleges Harcokban!

 

A Super Mario Bros 35. ma érkezik Nintendo Switch konzolra, exkluzív ajánlatként a Nintendo Switch Online előfizetők számára, ingyenesen. Éld át a Super Mario Bros. klasszikus pályáit miközben a 35 játékos egyikeként küzdesz online. A Super Mario Bros. 35 csak limitált ideig, 2021. március 31-ig tölthető le és játszható.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.