Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 12. 2021, Nintendo, Switch
 

Európa-szerte több Nintendo Switch konzol és játék került értékesítésre a november 22-i héten, mint a konzol eddigi történetének bármely más hetében*.

A 2017 márciusában piacra került, és hamarosan az értékesítés hatodik évébe lépő Nintendo Switch konzolcsalád – amely mostanra a Nintendo Switch, a Nintendo Switch Lite, valamint a Nintendo Switch – OLED Modell konzolokat tartalmazza – minden idők legjobb hardvereladási hetét produkálta Európában a november 22-ével kezdődő héten, felülmúlva a korábbi, 2019 novemberében felállított rekordot.

A hardvereladásokat egy limitált mennyiségben elérhető csomag is ösztönözte, amely egy Nintendo Switch konzolt, a Mario Kart 8 Deluxe játék letöltőkódját, valamint egy három hónapos egyéni Nintendo Switch Online tagságot - amely teszi lehetővé, hogy a kompatibilis játékokkal a barátok és a családok együtt játszhassanak online – tartalmazott egy csomagban.

A Nintendo Switch európai szoftvereladásai 2021 novemberében több egymást követő héten is rekordot döntöttek. A november 15-i héten több Nintendo Switch játék kelt el Európában, mint a konzol történetének bármely korábbi hetében, a következő hét pedig még ezt a rekordot is megdöntötte.

Jelentős novemberi premier volt a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl játékok november 19-i megjelenése, amelyekből együttesen több mint hatmillió példányt adtak el világszerte az értékesítés első hétvégéje során*. 

A Nintendo Switch konzolra a közelmúltban megjelent játékok között megtalálható a Metroid Dread, a Mario Party Superstars, a WarioWare: Get It Together!, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl, valamint a Big Brain Academy: Brain vs. Brain is. A Nintendo Switch emellett a játékok széles választékát kínálja a különféle játékosok számára, beleértve az Animal Crossing: New Horizons, a Mario Kart 8 Deluxe, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Super Mario Odyssey, a Super Smash Bros. Ultimate, a Fortnite, a Minecraft és a MONSTER HUNTER RISE címeket.

*A Nintendo saját eladási adatai alapján jelentett értékesítési információk. A szoftvereladások a fizikai és a digitális értékesítéseket egyaránt tartalmazzák.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.