Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

21. 6. 2021, Nintendo, Switch
 

Közel 40 perces 2021-es E3-as Nintendo Direct videóbemutatója során a Nintendo rengeteg új, a Nintendo Switch konzolra érkező játékot mutatott be, amelyek közül sok még az idei évben megjelenik.

A bejelentések között megtalálható a Metroid Dread, az első - 19 év után új történettel jelentkező - 2D-s Metroid játék Samus Aran fejvadász főszereplésével; a Mario Party Superstars, a Mario Party sorozat új játéka, a Nintendo 64 korszak klasszikus tábláival és a sorozatból válogató minijáték-gyűjteménnyel; az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, amely az első két Advance Wars játék alapoktól újraépített változatát tartalmazza; a WarioWare: Get It Together! a frenetikus (és humoros) WarioWare sorozat legújabb játéka; valamint a Game & Watch rendszerek által inspirált Game & Watch: The Legend of Zelda, a Legend of Zelda sorozat három legkorábbi játékával.

Emellett kiderült, hogy a Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2* következő DLC-ként elérhető harcosa Kazuya Mishima lesz a TEKKEN sorozatból. Ugyancsak a Nintendo Direct prezentáción mutatkozott be a The A Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának új kedvcsináló videója, amelyből a rajongók a játékmenetbe, valamint a magasan Hyrule királysága felett található világba nyerhettek bepillantást.

A fejlesztő- és kiadó-partnerek számos izgalmas játéka is bemutatásra került, többek között a Mario + Rabbids Sparks of Hope a Ubisoft-tól, amely a nagysikerű Mario + Rabbids Kingdom Battle folytatása; az Atlus által fejlesztett, Európában a Nintendo által kiadott Shin Megami Tensei V, a díjnyertes Shin Megami Tensei szerepjáték-sorozat következő epizódja; valamint a SQUARE ENIX Life is Strange sorozatának három része, köztük a legújabb Life is Strange: True Colors játékkal. 

Az alábbiakban további információkat találhatsz a Nintendo Direct bejelentéseiről:

  • Metroid Dread: Az első, új történettel rendelkező 2D-s Metroid játék 19 év után, idén érkezik a Nintendo Switch konzolra. A Metroid Dread a 2002-es Metroid Fusion közvetlen folytatása, amely lezárja az öt részből álló - a fejvadász Samus és a Metroidok furcsa, egymással összefüggő sorsára összpontosító - történetet, amely az eredeti, NES-es Metroid játékkal vette kezdetét. Ebben a játékban Samus egyedül indul egy titokzatos, távoli bolygóra, ahol egy veszélyes új mechanikus fenyegetés vadászik rá az E.M.M.I. robotok formájában. A klasszikus Metroid játékmenetben a játékosok az új képességek megszerzését követően visszatérhetnek a korábban már bejárt területekre, hogy új helyeket és rejtett fejlesztéseket találjanak. Járd be a hatalmas térképet, cselezd ki az E.M.M.I. robotokat, és győzd le a bolygót rettegésben tartó fenyegetést, miután a Metroid Dread október 8-án megjelenik Nintendo Switch konzolra. A játék már előrendelhető a Nintendo eShop kínálatában. A megjelenéskor elérhető lesz a Metroid Dread Special Edition is, amely a játék mellett egy SteelBook tokot, a 2D-s Metroid franchise-t bemutató, 190 oldalas művészeti albumot, valamint öt kártyát tartalmaz, az öt részes saga összes játékának dobozképével. Végezetül pedig: a premierrel egy időben egy új amiibo figuracsomag is megjelenik, amely a Metroid Dread játékban látható páncélját viselő Samus amiibo figurát, valamint egy E.M.M.I. amiibo figurát tartalmaz.
  • A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása: A készülő Nintendo Switch játék új kedvcsinálója betekintést nyújtott a játékmenetbe, valamint megmutatott egy hatalmas új világot, amely magasan Hyrule királysága felett található. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása az előzetes tervek szerint 2022-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játékkal kapcsolatos további információk a jövőben kerülnek bejelentésre.
  • Kazuya Mishima is csatlakozik a harchoz!: A TEKKEN verekedősjáték-sorozat hőse, Kazuya Mishima is csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate játékhoz, a Fighters Pass Vol. 2* legújabb harcosaként. A DLC-ben - egy utolsó, még be nem jelentett harcos mellett - megtalálható Min Min is az ARMS-ból, Steve és Alex a Minecraft játékból, Sepiroth a FINALY FANTASY VII-ből, és Pyra/Mythra a Xenoblade Chronicles 2-ből. További információkat Kazuyáról - a pontos megjelenési dátummal egyetemben - a június 28-i különleges videóbemutató során tudhatsz meg, amelynek házigazdája Masahiro Sakurai lesz.
  • WarioWare: Get It Together!: A WarioWare: Get It Together! játékban Wariót, vagy barátait irányítva rengeteg gyors iramú mikrojátékban vehetsz részt. Minden karakter más-más képességgel rendelkezik, ami megváltoztatja az egyes mikrojátékok megközelítésének módját. A sorozat történetében most először játszhat két játékos együtt a mikrojátékokkal, ugyanazon a képernyőn két Joy-Con kontroller megosztásával, vagy - egy további konzollal és játékkal - a vezeték nélküli játék használatával. A bizarr, vad és teljességgel eszement WarioWare: Get It Together! szeptember 10-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az előrendelések a mai naptól indulnak a Nintendo eShop felületén.
  • Mario + Rabbids Sparks of Hope: Mario és barátai ismét összefognak a Rabbidokkal, hogy helyreállítsák a rendet a galaxisban! Fedezd fel a furcsa lakókkal és még furcsább titkokkal teli bolygókat, miközben meg kell akadályoznod, hogy egy titokzatos gonosz zűrzavarba taszítsa az univerzumot. A Mario + Rabbids Sparks of Hope 2022-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Azon játékosok, akik szeretnék megtapasztalni az eredeti Mario + Rabbids Kingdom Battle játékot, jelenleg 75%-os kedvezménnyel szerezhetik be ezt a címet a Nintendo eShop áruházban Nintendo Switch konzolra, egészen június 27-ig.
  • Shin Megami Tensei V: A nagysikerű Shin Megami Tensei RPG-sorozat legújabb részében egy olyan középiskolás diákot alakítasz, akinek újdonsült képességeit kihasználva kell átküzdenie magát a démonoktól hemzsegő pusztaságon egy parancsalapú rendszer használatával, ahol az ellenség gyenge pontjainak kiismerése az erőteljes kombók végrehajtásának kulcsa. Bár a démonok félelmetes ellenfelek, némelyikük alkudozásokat követően melléd szegődik, hogy megbízható szövetségesként, a te oldaladon harcoljon ebben a haldokló világban. Miként fog kibontakozni a sorsod? Tudd meg, amikor az Európában a Nintendo által kiadott Shin Megami Tensei V megjelenik november 12-én, kizárólag Nintendo Switch konzolra.
  • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Az Orange Star Army taktikai tanácsadójaként egy egész hadseregnek parancsolhatsz stratégiai, körökre osztott harcok során. Minden tapasztalatodra szükséged lesz a szárazföldi, légi és tengeri egységek harcmezőn történő mozgatásához, valamint a pusztító CO képességek használatához, ha meg akarod fordítani a csata menetét. Szedd le az ellenséges rajokat, és foglald el a városokat és a bázisokat, hogy biztosítsd a győzelmet és fenntartsd a békét. Tartsd szemmel a játékra kihatást gyakorló terepet és időjárást, miközben egységeidet átvezeted a két hadjáraton, amelyek az Advance Wars és az Advance Wars 2: Black Hole Rising eseményeit ölelik fel. Az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp december 3-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az előrendelések a mai naptól indulnak a Nintendo eShop felületén.
  • Game & Watch: The Legend of Zelda: Ez az új, retro-beütésű Game & Watch rendszer a Legend of Zelda sorozat három klasszikus címét tartalmazza - a The Legend of Zelda, a Zelda II: The Adventure of Link és a The Legend of Zelda: Link’s Awakening játékokat, valamint a Game & Watch klasszikus Vermin-t, amelynek játszható karakterként Link a főszereplője. A tartalmak között megtalálható a The Legend of Zelda játékon alapuló, játszható digitális óra, valamint a Zelda II: The Adventure of Link által ihletett játszható időmérő. A Game & Watch: The Legend of Zelda november 12-én jelenik meg.
  • Mario Party Superstars: Eljött a Mario Party táblák és minijátékok szupersztár-gyűjteményének ideje! A Mario Party Superstars a Nintendo 64 korszak öt klasszikus tábláját, valamint 100 minijátékot tartalmaz a teljes Mario Party sorozatból - és minden játékmód online is játszható!** A Mario Party Superstars október 29-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az előrendelések a mai naptól indulnak a Nintendo eShop felületén.
  • MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin: Készülj egy életre szóló utazására szörnytársaid oldalán a MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin RPG kalandjában! Fedezz fel változatos tájakat, gyűjts alapanyagokat és craftolj az utazásodhoz szükséges tárgyakat, miközben körökre osztott harcokban csatázol. Egy kis extra szörnyerőre lenne szükséged? Csatlakozz barátaihoz a kooperatív többjátékos küldetések és csaták során. Játssz az ingyenes demóval június 25-től, majd vidd át mentett állásaidat a teljes játékba, amikor az július 9-én megjelenik a Nintendo Switch konzolra.
  • Life is Strange: True Colors: A Life is Strange: True Colors Alex, egy fiatal nő történetét meséli el, aki természetfeletti képessége révén átérzi, és manipulálja mások erős érzelmeit. Tapasztalj meg egy lebilincselő történetet és nehéz erkölcsi döntéseket, amikor a játék szeptember 10-én megjelenik Nintendo Switch konzolra.
  • Life is Strange Remastered Collection: Éld át felújított látványvilággal és animációkkal a díjnyertes Life is Strange játékot, valamint annak előzményét, a Life is Strange: Before the Storm-ot. A két - magával ragadó történettel rendelkező, és feledhetetlen szereplőket felvonultató - játék egy csomagban, most először érkezik a Nintendo Switch konzolra a Life is Strange Remastered Collection idei megjelenésekor.
  • Super Monkey Ball Banana Mania: Több mint 300 szeretetteljesen újraalkotott szint és labirintus, 12 szórakoztató minijáték, valamint egy elbűvölő szereplőgárda tér vissza a Super Monkey Ball csodálatos világaiba a három eredeti Super Monkey Ball játék felújított változatában - pont időben az imádott sorozat 20. születésnapjára. A Super Monkey Ball Banana Mania október 5-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Danganronpa S: Ultimate Summer Camp: A Danganronpa sorozat közönségkedvenc szereplői már készen állnak a nyárra az új Danganronpa S: Ultimate Summer Camp játékban! Járd be a Jabberwock-szigetet, fejleszd fel Dangan karaktereidet, gyűjts pénzt csaták során, hogy tökéletesítsd felszereléseidet, majd győzd le a főellenfeleket, és lépj tovább a következő szigetre. Fedezd fel a trópusi üdülőhelyet, amikor idén megjelenik a Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.
  • Danganronpa Decadence: A Danganronpa sorozat három klasszikus játéka is megérkezik a Nintendo Switch konzolra. A fizikai gyűjtemény a legújabb Danganronpa S: Ultimate Summer Camp játék mellett tartalmazza a Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, a Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition és a Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition címeket is. Játszd végig a teljes visual novel gyűjteményt, vagy vásárold meg a játékokat külön-külön a Nintendo eShop kínálatában. A Danganronpa Decadence még ebben az évben megjelenik Nintendo Switch konzolra.
  • Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass: A Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass** megvásárlásával a játékosok 19,99 euróért, két hullámban kapják meg a DLC-ket, azok megjelenésekor: 1. hullám: Pulse of the Ancients - június 18., 2. hullám: Guardian of Remembrance - november végéig. A Pulse of the Ancients további fegyvertípusokat, kihívásokat ígérő ellenségeket, valamint egy kibővített egységlistát tartalmaz, amelyen az új, játszható Battle-Tested Guardian is megtalálható. A Guardian of Remembrance új karakter-matricákat, további helyszíneket, egy kibővített egységlistát, valamint új harci készségeket tartalmaz majd a már meglévő karakterek számára.
  • Mario Golf: Super Rush: A Mario Golf: Super Rush június 25-i megjelenését követően is még számtalan meglepetést tartogat a Mushroom Kingdom világa által átitatott golfjáték. A jövőben további pályákat és játszható karaktereket tartalmazó, ingyenes frissítések jelennek meg a játékhoz. A golfpálya már majdnem nyitva áll! A játék előrendelhető a Nintendo eShop kínálatában.
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD: Július 16-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra a Legend of Zelda: Skyward Sword HD, amelyben HD grafika mellett, új irányítási lehetőségek használatával merülhetsz el Link nagyszabású kalandjában. A megjelenés napján lesz elérhető a - külön megvásárolható - új Zelda & Loftwing amiibo figura, valamint a Master Sword és a Hylian Shield témájú Joy-Con kontrollerek is.
  • Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: Készülj fel a két legendás gördeszkás játék teljesen felújított, HD változatára! Deszkázz a korszakot meghatározó zenékre, a legendás Tony Hawkot, valamint az új és visszatérő profikat irányítva. Kelj útra az összes eredeti játékmóddal, és versenyezz lokálisan vagy online**, hogy más deszkásokkal versengve villantsd meg legjobb trükkjeidet. A Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 június 25-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játék már előrendelhető a Nintendo eShop kínálatában.
  • Just Dance 2022: Készülj fel a táncra a legújabb Just Dance játékban! A sikersorozat legfrissebb része 40 olyan vadonatúj slágert tartalmaz, mint például Ciara "Level Up"-ja, az Imagine Dragons "Believer"-e, Beyoncé "Run the World (Girls)"-e. Táncolj több mint 700 számra a Just Dance Unlimited előfizetéses streaming szolgáltatással. A játék megvásárlásával egy hónapos ingyenes hozzáférést kapsz a szolgáltatáshoz. A Just Dance 2022 november 4-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version: Gyújtsd be Űrlord sugárhajtású csizmáját és indulj egy őrült, az egész kozmoszt átszelő kalandra a Marvel’s Guardians of the Galaxy újszerű megközelítésében. Verekedd ki magad a kiszámíthatatlan Őrzőkkel az oldaladon egyik robbanásveszélyes helyzetből a másik után, miközben mind az eredeti, mind újabb, jól ismert Marvel-karakterek csatlakoznak az univerzum sorsáért vívott küzdelemhez. A Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version október 26-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Two Point Campus: Térjen vissza Two Point County vicces, bájos és furcsa világába! Ebben az átfogó menedzsment-szimulátorban pont úgy építheted meg és működtetheted saját egyetemedet, ahogy csak szeretnéd. Számtalan kreatív eszköz áll a rendelkezésedre, hogy iskoládat teljesen a saját ízlésedre formáld, és oktatási birodalmadat a következő szintre emeld. A Two Point Campus jövőre jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Worms Rumble: Ebben a valós idejű, aréna-alapú shooterben 32 fős, platformfüggetlen harcban zúzhatod le gerinctelen ellenfeleidet**. Játssz a napi kihívásokban, a csatamódokban és a szezonális eseményeken, hogy kukacként kússz feljebb a ranglétrán. Csatázz az új Spaceport Showdown térképen, és kaparintsd meg az ingyenes, Nintendo Switch-exkluzív Patchwork Bear öltözéket, amely a játék megjelenését követően, két hétig lesz elérhető. A Worms Rumble mától 25%-os kedvezménnyel előrendelhető a Nintendo eShopon, még mielőtt a játék június 23-án megjelenik Nintendo Switch konzolra.
  • Project Zero: Maiden of Black Water: Ebben a horror-kalandjátékban a camera obscura segítségével űzheted ki a szellemeket, és fedezheted fel a mennyei, ámde halálos Hikami-hegyet övező rejtélyeket. A játékot több szemszögből is átélheted a hátborzongató történetben felvonuló, eltérő főszereplők révén. A játék ezen változata új jelmezeket is tartalmaz. A Project Zero: Maiden of Black Water az idei évben jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Cruis’n Blast: A nagysikerű játéktermi Cruis'n Blast a Nintendo Switch konzolra is beszáguld. Robbantsd szabaddá az utat a közel 30 fergeteges pályán. Akár négy játékos is versenyezhet együtt, úgyhogy válaszd ki a kedvenc járművedet, és vágj neki az útnak. Válassz 23 jármű közül, a hivatalos szuperautóktól kezdve a Monster Truckon és a tankon át, egészen az unikornisig. A Cruis'n Blast idén ősszel jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolon.
  • DOOM Eternal DLC: Dúld fel el a poklot a DOOM Eternal első kampánykiegészítőjében, a The Ancient Gods – Part One-ban. Komplexebb és még nagyobb kihívásokat tartogató harcok várnak rád, hogy démonoktól hemzsegő romok közt, és eső áztatta tájakon számolj le a Pokol legújabb fenyegetéseivel.  A kampány-kiegészítő DLC nem sokkal a bemutatót követően lesz elérhető Nintendo Switch konzolon.
  • DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS CSOMAG: Éld át újra Goku és más Z Fighterek történetét ebben az akció-RPG játékban. Játszd végig a négy saga történetét, és nézz szembe legendás ellenségekkel. A világ csak arra vár, hogy felfedezd: segíts lakosainak, gyűjts alapanyagokat, és eddz, hogy új képességeket szerezz. Tartalmazza az “A New Power Awakens Parts 1 and 2” Boss Battle epizódokat is. A DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS CSOMAG szeptember 24-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Strange Brigade: Vágd és robbantsd keresztül magad a mumifikált szörnyűségek seregén, és oldj meg veszélyes rejtvényeket a csapdákkal teli romok közt ebben a harmadik személyű kalandban. Vágj neki egyedül, vagy állj össze más rettenthetetlen kalandorokkal a helyi, vezeték nélküli kooperatív, valamint az online játékmódban**. A Strange Brigade röviddel a bemutatót követően jelenik meg a Nintendo Switch konzolra.
  • Astria Ascending: Vár rád Orcanon fantasztikus birodalma! Miközben felfedezed ezt a teljesen kézzel festett világot, testre szabhatod félistenekből álló csapatodat, és pusztító támadásokat indíthatsz a magával ragadó, körökre osztott harcokban. Az Astria Ascending szeptember 30-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

Megjegyzések a szerkesztőknek:

* A kiegészítő használatához a játék teljes verziója szükséges. Külön megvásárolható.

** Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, valamint el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.