Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

30. 4. 2021, new, Nintendo, pokémon, Snap, Switch
 

 


New Pokémon Snap Gameplay játékélmény:
Megérkezel a Lental régióba kezdő Pokémon fotósként, hogy részt vegyél egy Pokémon kutatási programban a régió szakértőjének, Mirror professzornak és asszisztensének, Ritának oldalán. Segíteni fogsz nekik az ökológiai felmérésükben azzal, hogy lefényképezd a természetben élő Pokémonokat. Szigetről szigetre utazva közlekedsz majd, a megbízható NEO-ONE nevű járművedbe, és vad Pokémonokat fedezel fel buja, természetes élőhelyükön.

  • Egy felfedezésre váró új régió — Készíts rengeteg képet, miközben körül nézel a környezetedben, és mutasd meg a készített fotókat Mirror professzornak, hogy növeld a kutatási szintedet a pályákon. Ahogy haladsz előre a felmérésedben, új szigeteket látogathatsz meg a Lental régióban.
  • Kezdd el a kutatást!— Mirror professzor értékelni fogja a fotózási képességeidet, miközben a titokzatos Illumina-jelenséget vizsgálod, és felépíted a saját Pokémon Photodexedet. Minden egyes fotódat egytől négy csillagig terjedő csillaggal értékeli majd, a megörökített Pokémon viselkedés ritkasága alapján. Az egyes fotók összpontszámát - amely olyan mérőszámokon alapul, mint a Pokémon pózolása, mérete, merre néz, és hol van a képen - a csillagok színe fejezi ki. A magasabb pontszámokért ritkább színek járnak. Ha látsz egy Pokémont valami érdekeset csinálni, azonnal nyomd meg a gombot a fotózáshoz!
  • A fényképezést segítő eszközök— A fényképezőgéped nemcsak fényképeket készít, hanem segít az adatok gyűjtésében és elemzésében is, ami jól jön majd a kutatás során. Ha a kamera szkennelési funkciójával elemzed a környező területet, megláthatod a rejtőzködő Pokémonokat, és megtalálhatod a közelben lévő érdekességeket. Egyes Pokémonok még a szkennelés hangjára és jelére is reagálhatnak. A kamera dallam funkcióján keresztül lejátszott zene pedig felébresztheti az alvó Pokémonokat, vagy akár táncra is késztethetik őket!
  • Lépj kapcsolatba a Pokémonokkal új módokon — A Fluf gyümölcs egy édes, finom gyümölcs, amely a Lental régióban található. A Pokémonok abszolút imádják ezeket, és meg is eszik, ha a közelükbe dobod. A Fluf gyümölcs hasznos lehet arra is, hogy előcsalogasd a Pokémonokat a rejtekhelyükről, vagy egy adott helyre csábítsd őket. Az Illumina gömböket Mirror professzor találta fel. Több fajtájuk is van, és úgy tűnik, hogy minden szigeten más-más gömböket fogsz használni. Ha egy Pokémonra vagy egy Crystabloomra - egy virágra, amely csak a Lental régióban nő - dobsz egyet, akkor első kézből tapasztalhatod meg az Illumina-jelenséget. Az érintett Pokémon az úgynevezett Illumina-állapotba kerül, életenergiája felélénkül, ami más különleges ökológiai hatások is történhetnek.
  • Kapcsolódj össze a játékosokkal a világ minden tájáról — A játékban található internetes menüben megmutathatod a játékban készített fotóidat, és versenyezhetsz a világ minden tájáról érkező játékosokkal. Az Re-Snap és a fotószerkesztés funkciók segítségével beállíthatod a fotók fényerejét, elmosódását és nagyítását, valamint szűrőket, matricákat és egyebeket is hozzáadhatsz. Minél több játékos látja a feltöltött fotóidat, annál több „Sweet!” érmet kaphatsz. A „Sweet!” érem gomb megnyomásával más játékosok fotóit is jutalmazhatod, így küldj érmeket minden nagyszerű képre, amit találsz.1

További információkért a New Pokémon Snap játékkal kapcsolatban keresse fel a  Pokemon.co.uk/NewPokemonSnap oldalt.
1Internetkapcsolat szükséges az online játékmódokhoz. Az online szolgáltatások használatához Nintendo fiók regisztrációja szükséges, és el kell fogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződéseket. A Nintendo Fiók adatvédelmi irányelvei érvényesek. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatás nem minden országban érhetőek el. Az online játékhoz online előfizetés szükséges. Tudj meg többet az előfizetős online szolgáltatásról.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.