Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 9. 2021, Nintendo, Switch
 

A mai napon megjelent a WarioWare: Get It Together! Nintendo Switch konzolra - ezúttal pedig a játékosoknak kell segíteniük Wariónak és bandájának, hogy kiszabaduljanak a mikrojátékok világából. A játékosok a sorozat történetében most először irányíthatják a WarioWare-univerzum különböző szereplőit a változatos játékmódokban, amelyek közt a sztorimód éppúgy megtalálható, mint a Variety Pack 10 eszelős játékmódja - neked, valamint legfeljebb 3 barátodnak, - illetve az online kihívások. 

Már alig várod, hogy játszhass? Akkor irány a Nintendo eShop, ahonnan az ingyenes demót letöltve azonnal belekóstolhatsz az akcióba.

A játékosok nemcsak Wariót, de a banda többi tagját is irányíthatják, hogy jellegzetesen abszurd képességeiket felhasználva teljesítsék a több száz mikrojáték minden egyes kihívását. Oszd meg egyik Joy-Con kontrolleredet egy barátoddal, vagy használd a saját Switch konzolodat a helyi, vezeték nélküli többjátékos módban*, hogy együtt vágjatok neki a történetmódnak, vagy élvezzétek a találóan elnevezett Variety Pack káoszát, amellyel lehetőség nyílik - az akár négy játékos részvételével zajló - kompetitív party-módra is. A játékosok akár maguk is versenybe szállhatnak a Wario Cupban, amely hetente váltakozó, a legmagasabb pontszámért vívott kihívásokkal várja őket, vagy a Ranked mód online ranglistáiban.** 

*A multiplayer játékhoz játékosonként egy kompatibilis játékvezérlő szükséges. A többjátékos módhoz további - külön megvásárolható - kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.

**Internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagság előnyeiről


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.