Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 3. 2020, LEGO, Mario, Nintendo, super
 

A LEGO csoport bejelentette a Ninendo-val való partneri társulását, ami alapvetően megváltoztatja majd, ahogy az emberek Super Mario-val interakcióba kerülhetnek a fizikai világban, és ahogy a LEGO® élményeket átélhetik.

A két cég osztozik az innováció és a játék iránti szenvedélyben, és együttműködésük nyomán újraképzelték a LEGO építőélményt, és a játék egészen új formáját hozták létre, amit a szeretett videojáték ikon, Super Mario figurája inspirált.

Nem videojáték, de nem is tradicionális LEGO kockakészlet lesz a LEGO® Super Mario™, hanem egy új termékvonal, amiben szerepel egy interaktív LEGO Mario figura, aki érméket gyűjtöget a való életben megalkotott, LEGO kockákból álló pályákon. Az új termékkel a gyerekek a Super Mario játékos világát eddig soha nem tapasztalt formában ismerhetik meg. Super Mario a fizikai LEGO világban kel életre, és új, kihívásokkal teli, stílusos pályákkal egészül ki az ikonikus LEGO élmény, amit generációk élveztek.

A hírt a mai nap folyamán egy videóban is megosztotta a LEGO Csoport és a Nintendo.

A videóból kiderül, nagyjából mire számíthatnak a rajongók a LEGO Super Mario idei megjelenésekor: a játékos egy interaktív Mario figurát használva gyűjthet érméket a valódi játékszinteken, melyek LEGO kockákból épülnek fel.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az interaktív és társas LEGO játék segítségével elhozhatjuk Mario-t a fizikai világba" - mondta Julia Goldin, a LEGO Csoport marketing igazgatója. „Ezzel az élménnyel segítünk a Mariót kedvelő gyerekek millióinak abban, hogy teljesen új módon szórakozzanak és játsszanak, és ők irányíthassanak, miközben alkotnak és játszanak kedvenc karakterükkel. A legújabb digitális technológia tökéletes integrációjával a LEGO Super Mario egy elképesztően társas, interaktív és kollaboratív élmény gyerekeknek. "

„Mindig is szerettem a LEGO termékeket és azt, ahogy segítik a gyermekeket a fantáziájuk használatában” - mondta Takashi Tezuka, a Nintendo Co., Ltd. ügyvezető igazgatója és producere. „Az új termék, amelyet a LEGO Csoporttal együtt készítettünk, két játékstílust kombinál - az egyik, ahol szabadon építkezhetünk a Mario világában, a másik pedig, ahol Marióval játszhatunk a létrehozott világban. ”

A LEGO® Super Mario™ az idei év folyamán jelenik meg, és a jövőben további információkat közlünk ezzel kapcsolatban. www.LEGO.com/supermario


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.