Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

U
Kód:
GTL5090
EAN (vonalkód):
5702017567396
Karton / Darabszám:
4
Súly:
0.5 kg
Térfogat:
7.2 l

A LEGO® vonat 4 aranyos állatkával megtanítja a gyerekeket a színek felismerésére és a modell vagy a saját fantáziájuk szerinti építésre. A kakas figurának mozgatható nyaka van, így a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni, és fejleszthetik motoros képességeiket. A LEGO® vonattal a gyerekek könnyen megtanulják a különböző színeket. Az állatokat az azonos színű kocsikhoz illeszthetik. A kis építők élvezni fogják az építhető bárányt, tehenet, lovat és kakast, amelyeknek mozgó nyaka még több szórakozást nyújt.

Az élénk színeknek köszönhetően a gyerekek imádni fogják ezt a LEGO® építőszettet. A nagyméretű LEGO® DUPLO® tégláknak köszönhetően könnyen megfogható és kezelhető, így az építés elképesztően szórakoztató lesz.

A LEGO® DUPLO® a kreatív szórakozás végtelen forrása minden kisgyermek számára 1,5 és 3 éves kor között. A téglákat kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, ugyanakkor abszolút biztonságosak legyenek, így könnyen megfoghatók, elhelyezhetők és újra összerakhatók anélkül, hogy korlátoznák a kreativitásukat. A készlet könnyen kombinálható más LEGO® DUPLO ® készletekkel a még kreatívabb szórakozás érdekében.

Tulajdonságok:

  • szórakoztató, kreatív LEGO® játék
  • magas minőségű anyag és precíz, a kisgyermekek kezébe illeszkedő egyedi darabok
  • a darabokból való építés edzi a türelmet, fejleszti a gyerekek finommotoros készségeit, fejleszti a kreativitást és ösztönzi a képzelőerőt
  • aLEGO® téglák megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak

A csomag tartalma:

  • Train
  • 4 állatfigura
  • kiegészítők
  • utasítások

Anyag: műanyag

Méretek:17 x 43 x 6 cm

Korhatár:1,5+

Darabszám: 19db

Származási ország: EUA termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.