Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

29. 9. 2015, Nintendo 3DS
 

A Nintendo Selects népszerű Nintendo játékok kínálata páratlan áron. Akár csak pótolni szeretnél egy korábban kihagyott játékot, vagy csupán egy jó ajánlatra vársz Karácsony előtt, a Nintendo Selects kínálata változatos élményeket kínál kedvező áron. A Wii és Wii U* konzolokon is játszható már több, mint 20 klasszikus Wii alkotás mellett a Nintendo Selects tovább bővül október 16-án, mikor is első alkalommal Nintendo 3DS játékok is bekerülnek a kínálatába, melyek minden Nintendo 3DS készüléken élvezhetők, beleértve természetesen a Nintendo 2DS-eket is.

A Nintendo Európa kiadni készül hatot a legnépszerűbb Nintendo 3DS játékokból, melyekből a mai napig összesen 3.8 millió példány kelt el Európában**. A kínálat a következőkből fog állni:

  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds: Az 1992-ben Super NES konzolra megjelent The Legend of Zelda: A Link to the Past után most egy új történetet fedezhetsz fel Hyrule királyságában. Új tárgyakkal felszerelkezve és a képességgel, hogy festmény módjára mozogjon a falon Link nekivág, hogy visszaállítsa a békét két nagyon különböző világban.
     
  • Star Fox 64 3D: A Star Fox csapat visszatér az Európában eredetileg Lylat Wars címen megjelent legnagyobb küldetésére. Robbantsd szét ellenfeleidet, miközben romos városokon és meteor mezőkön repülsz keresztül, vagy épp szembeszállsz barátaiddal a lokális többjátékos módban ebben az akciódús 3D-s alkotásban.
     
  • nintendogs + cats: Mindig is szerettél volna kiskutyákkal és kismacskákkal játszadozni? Gondoskodj a különböző fajtájú állatokról, taníts nekik trükköket, nevezd be őket különböző versenyekre és tevékenyégekre vagy csinosítsd ki őket a számos kiegészítővel. A játék elején három fajtából választhatsz: francia bulldog, törpe uszkár és golden retriever. Az összes fajta feloldható minden verzióban.
     
  • Mario Tennis Open: Izgalmas tenisz meccsek akár négy játékossal lokálisan vagy interneten keresztül! Hozd nehéz helyzetbe ellenfeleidet egy trükkös fonákkal majd helyezkedj el egy Chance Shot ütéshez és söpörd el őket! Yoshi’s New Island: Yoshi és Baby Mario újra együtt egy kalandos platformer keretében tele klasszikus Yoshi játékelemmel és álomszerű látványvilággal. Kutasd fel az összes gyűjthető tárgyat és zúzd szét az akadályokat a hatalmas Mega Eggdozerrel!
  • Mario Party: Island Tour: Egy tartalmas parti, ami elfér a zsebedben! Merülj el a 80 szórakoztató mini játékban és osztozz a mókában barátaiddal a Download Play funkció segítségével, ahol akár négyen játszhattok egyszerre, mindössze egy Játék Kártyával.

A Nintendo 3DS és Nintendo 2DS tulajdonosok remek játékoknak néznek elébe rendkívül kedvező áron, mikor ez a hat Nintendo 3DS alkotás csatlakozik a Nintendo Selects kínálatához Európában október 16-án.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.