Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 4. 2016, Nintendo 3DS
 

A Capcom gondozásában készülő Monster Hunter Generations nyári megjelenését izgatottan váró Monster Hunter rajongók az eddigi legrészletesebb, legtestreszabhatóbb kalandnak néznek elébe Nintendo 3DS készülékeken. A teljesen új Prowler mód mellett új játékmechanikai elemek, mint például a személyre szabott Vadász Stílusok és a látványos Vadász Mozdulatok is helyet kaptak a világszerte több mint 36 millió eladott példányszámmal büszkélkedő sorozat legújabb részében.

A Monster Hunter történetében először a játékosok megválaszthatják Vadász Stílusukat és különleges Vadász Mozdulatokat is beállíthatnak mellé. A Vadász Stílusokkal a játékosok megszabhatják vadászuk stílusát a négy rendkívül különböző stílus közül választva. Akár a szörnyek megülésére hajtanak a Légi Stílussal, akár maximalizálják a beállítható Vadász Mozdulatokat a Csatár Stílussal, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Minden Vadász Stílus egyedi mozdulatokkal és támadásokkal rendelkezik, ami arra sarkallja a játékosokat, hogy kísérletezés útján találják meg a számukra megfelelőt a játék 14 fegyvertípusához. Az új Vadász Stílusok előzetesben betekintést nyerhettek az egyedi stílusok nyújtotta előnyökbe.

A Vadász Mozdulatok látványos technikák, amik lehetnek pusztító támadó rohamok, gyors kitérések vagy egy másik vadász életerejének visszatöltő segédtechnikák is. A Vadász Mozdulatok megfelelő pillanatban való bevetése gyakran akár megfordíthat egy veszélyes fenevaddal folytatott küzdelmet is. Egyszerre azonban csak limitált számú Vadász Mozdulat állítható be, így a játékosoknak választaniuk kell, hogy melyik illik leginkább a játékstílusunkhoz.

 

 

 

A Vadászok új képességeinek elsajátítása mellett a játékosok ezúttal Felyneként is kalandozhatnak a Prowler módban. Végre reflektorfénybe kerülnek ezek a hűséges, szőrös útitársak, akiket mostantól a játékosok is irányíthatnak bármely egy- vagy többjátékos módban, de külön Felyne karakterek számára készített küldetéseket is teljesíthetnek velük. A játékosok házukból könnyedén átválthatnak Prowler módra és magukkal vihetnek két Palico segédet, de akár más vadászokhoz is csatlakozhatnak lokális vagy internetes kooperatív módokban.

A Prowlerek határtalan energiával rendelkeznek, így nincs szükségük Jól Átsütött Steakre állóképességük visszatöltésére. Saját élettöltő Makk készleteiket maguknál tartva a Prowlerek egy gyors harapással felgyógyíthatják magukat és a vadászokkal ellentétben nem kell magukkal gyógyfőzeteket cipelniük. Az alapanyaggyűjtés, mint a bogárfogás, halászat és bányászat ugyancsak könnyebb a Prowlerekkel, mint valaha, így a haladó játékosok több időt tölthetnek vadászattal és a több száz fegyver és páncélzat kovácsolásával, illetve fejlesztésével. Leegyszerűsített mechanikájával, könnyű kezelhetőségével és képességével, hogy bármilyen küldetésben részt vegyen a Prowler ideális választás az újoncok, illetve a más élményre vágyó harcban edzett veteránok számára egyaránt.

A felsorolt újdonságokon kívül a Monster Hunter Generations tartalmaz:

  • Új, kihívást jelentő szörnyek egész sorát a visszatérő kedvencektől kezdve a négy falut rettegésben tartó, komoly fenyegetést jelentő és elit szörnyekből álló Végzetes Négyesig.
  • A Speciális Deviáns Szörnyek is visszatérnek új képességekkel, mint a Deadqueen Rathian és a Grimclaw Trigrex, amik garantáltan megizzasztják a legedzettebb játékosokat is.
  • 21 különböző új és újradolgozott közönség kedvenc vadász helyszín.
  • Kollaborációs tartalmak köztük népszerű sorozatok inspirálta – például Fire Emblem -, különleges témájú kosztümök és fegyverek a Vadászoknak és Prowlereknek egyaránt.
  • Helyi és internetes kooperatív játékmódok, melyekben legfeljebb négy játékos harcolhat Vadészként vagy Prowlerként.
  • Gyűjts jegyeket StreetPassen keresztül és nyiss meg különleges Deviáns küldetéseket. StreetPassen keresztül a játékosok elküldhetik személyre szabott Guild Kártyájukat is.
  • A Nintendo 3DS készülékükön Monster Hunter 4 Ultimate mentéssel rendelkező játékosok egy bónusz felszerelés csomagot kapnak, ha ugyanazon a készüléken játszanak a Monster Hunter Generations játékkal is, köztük egy exkluzív Palico páncél szettet, gyógyitalokat, játékbeli pénzt és sok mást.
  • A Nintendo 3DS érintőkijelzőjével könnyedén elérhetők olyan funkciók, mint például a térkép vagy a célpont kijelölése nagy szörnyeken, a New Nintendo 3DS tulajdonosok számára pedig a C-Stick, illetve a ZL és ZR gombok teszik majd még könnyebbé a vadászatot.

Számos új és feljavított funkciójával a Monster Hunter Generations érdekes csavart visz a Monster Hunter sorozatba, ami így még a legedzettebb játékosoknak is kihívást fog jelenteni!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.