Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

6. 6. 2014, újdonságok
 

Az új  Nintendo 2DS bundle tartalmazza az előre telepített másolatát a New Super Mario Bros. 2 videojátéknak és még 30 speciális Coin Rush szintet.

A Nintendo bejelentette az új bundle megjelenését azon rajongók számára, akik egy igazi nyári szórakozásra vágynak. Ez az új bundle tartalmazni fogja a Nintendo 2DS* konzolt és a New Super Mario Bros. 2 Special Edition játékot, a megjelenés 2014. július 4-ére várható.

A bejelentett csomagolás tartalmazni fogja a piros-fehér színű Nintendo 2DS konzolt és a New Super Mario Bros. 2 játék másolatát, már előretelepítve a 4GB-os memória kártyára az összes Coin Rush móddal, mely a játék kiadása óta megjelent. Örvendezhettek a több mint nyolcvan szintnek, melyek tele vannak elrejtett és sötét zugokkal és kipróbálhatjátok a harminc új Coin Rush módú szintet is.

A Coin Rush szórakoztató és viszonylag nehéz mód, mely először éppen a  New Super Mario Bros. 2 játékban lett bemutatva. A játékosnak a lehető legtöbb pénzt kell összegyűjtenie a szintek sorozatában, melyek időre mennek. A módban csak egy élet áll a rendelkezésedre! Élvezhetitek a különböző nehézségi fokozatú szintek egész sorozatát és a StreetPass funciónak köszönhetően megoszthatjátok az elért pontszámotokat a többiekkel.

A New Super Mario Bros. 2-ben Marionak és Luiginak  Peach hercegnőt kell megmenteniük a már ismert ellenség karmai közül. Ezúttal azonban a Mushroom Kingdom környéke jobban tele van pénzzel mint eddig soha. A játékban egy csomó új  power-up található– találomra pl. Gold Flower, mely Marionak arany tűzgolyók kilövését teszi lehetővé vagy a Gold Block – arany sisak, mely Mario után nyomokat hagy további pénzek formájában. A barátokkal, akiknek van Nintendo 3DS vagy 2DS konzoljuk és megvan nekik a játék is, azokkal játszhattok együtt, így kettesben élhetitek át az izgalmakat.

A New Super Mario Bros. 2 bundle, mely tartalmazza a konzolt és a játékot 2014 július 4-én jelenik meg és kapható lesz a boltokban és az e-shopokban.

*A Nintendo 2DS egy új konzol, melyet 2013 októberében adtak ki. Alapjába véve hasonlít a klasszikus 3DS-re, azonban új funkciókkal van kibővítve. Lehetővé teszi a játékosok számára 2D-ben játszani a kedvenc játékaikat.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.