Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

28. 2. 2014, Nintendo 3DS, újdonságok, videojátékok
 

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy március 14-én megjelenik a Yoshi’s New Island új videojáték a Nintendo 3DS konzolcsaládra. Az új Yoshi’s New Island videojátékon kívül szeretnénk Önöknek szintén bemutatni az előrendelésekhez csatolható ajándékot, melyet meg lehet szerezni. Továbbá szeretnénk Önöket tájékoztatni az előrendelői tárgyak megszerzésének feltételeiről, melyeket más kiadásra kerülő új videojátékokhoz is tervezünk hozzácsatolni.

Előrendelések

-       Az előrendelés a végső fogyasztó általi megrendelés a termék kiadásának dátuma előtt.

-       Az üzleti partnerek kötelessége rendszeresen, hetente egyszer összefoglaló jelentést küldeni az előrendelések aktuális helyzetéről az összes megrendelt termékkel kapcsolatban.

-       A kiválasztott videojátékokhoz bónuszokat lehet szerezni, pl. ajándéktárgyakat. A bónuszok lehetőségéről az üzleti partnerek tájékoztatva lesznek.

-       A mellékelt bónuszok maximális mennyisége a megrendelt előrendelések számával egyenlő.

-       A bónuszok megszerzésének feltétele a marketing terv kidolgozása az adott termék előrendelésének támogatására a bónuszokat beleértve. Szó lehet pl.a bannerek elhelyezéséről az üzleti partner weboldalán, pozíció a katalógusban, elhelyezés a newsletterben, eladási event szervezése stb.

-       Az elküldött marketing terv alapján lesz az üzleti partner informálva, hogy kap-e bónuszokat, és ha kap, akkor mennyi darab áll a rendelkezésére.

-       A bónuszok megszerzése esetén, az üzleti partner köteles felmutatni a marketing terv megvalósítását pl. a katalógus beszkennelésével, web print screenelésével.

-       A bónuszok követelésére az üzleti partnernek nincs jogosultsága.

 Az üzleti feltételek itt olvashatóak..


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.