Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 9. 2015, újdonságok, Wii U
 

Szeptember 11-én (pénteken) megérkezik a Super Mario Bros. sorozat következő forradalmi része Wii U konzolokra a Super Mario Maker személyében, amiben a rajongók szabadjára engedik fantáziájukat saját Super Mario pályáik megalkotása közben.

A Super Mario sorozatból máig összesen 310 millió példány kelt el világszerte a világ egyik legnépszerűbb szórakoztató karakterével, Marioval a főszerepben. A Super Mario Maker megjelenésével - a sorozat történetében először - barátaid az általuk épített Super Mario pályákon tehetik próbára magukat! A rajongók kedvük szerint válogathatnak az ikonikus Mario ellenfeleket, tárgyakat és témákat tartalmazó készlet kínálatából, majd megoszthatják alkotásukat a világgal, illetve kipróbálhatják és értékelhetik a más játékosok által épített pályákat.

Mindeközben folyamatosan érkeznek a Super Mario Maker értékelések az európai megjelenés előestéjén:

IGN - 9.0/10 - “A Super Mario Maker egy szórakoztató és rugalmas eszköztárat ad a kezünkbe, hogy Mario pályákat építsünk és játszunk úgy, mint még soha.”
Gamespot - 9/10 -  “A Super Mario Maker egy játék az alkotás élvezetéről és mókás meglepetésekről.”
Telegraph - 5/5 - “Briliánsan lerombolja az alkotás és a játék közti korlátokat.”

A játék alapkiadásán és Nintendo eShop változatán kívül a rajongóknak számos lehetősége van, hogy belevesse magát a pályakészítő szórakozásba:

  • Super Mario Maker Wii U Premium Pack: tartalmaz egy fekete Wii U Premium konzolt, egy dobozos Super Mario Maker példányt, egy keményfedeles művészeti könyvet és egy 30. Évfordulós Mario Classic Colours amiibo figurát a 30th Anniversary Collection szériából.
  • Super Mario Maker Limited Edition: tartalmaz egy dobozos Super Mario Maker példányt, egy keményfedeles művészeti könyvet és egy 30. Évfordulós Mario Classic Colours amiibo figurát a 30th Anniversary Collection szériából.

A Mario Classic Colours amiibo figura a 30th Anniversary Collection szériából külön is megvásárolható lesz szeptember 11-től, a Modern Colours változat pedig október 23-tól lesz elérhető.

A Super Mario Maker pont időben jelenik meg a különleges szeptember 13-i mérföldkő, vagyis a Super Mario Bros. sorozat 30. évfrodulójának megünneplésére. Harminc évvel a Super Mario Bros. 1985-ös japán megjelenése után Mario több száz pályán verekedte át magát és számos módon győzte le örök ellenségét Bowsert, a rajongók pedig más-más módon emlékeztek meg kedvenc Mario pillanataikról a Super Mario Bros. 30. Évfordulós weboldalán.

Mindeközben nem más, mint maga a Super Mario sorozat alkotója, Shigeru Miyamoto segít fényt deríteni pár régi rajongói kérdésre a Mario Mítosztok Mr. Miyamotoval videó keretében a Nintendo YouTube csatáronáján.

Harminc éve ez az első alkalom, hogy a rajongók írják a szabályokat, így egymásra pakolhatnak több Bowsert, átalakíthatják Mariot olyan Nintendo karakterekké, mint Pikmin, Wii Fit Trainer vagy Link a Mystery Mushroom gombákkal, de akár egyedi hangeffektusokat is adhatnak a pályákhoz a Super Mario Makerben! A dobozos példányt megvásárló játékosok továbbá többet is megtudhatnak a játék nyújtotta határtalan lehetőségekről a Keményfedeles művészeti könyvből*. 

*A játékot digitálisan, a Nintendo eShop kínálatából megvásárló játékosok számára a művészeti könyv PDF változatatban lesz letölthető a Super Mario Maker honlapjáról.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.