Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 5. 2023, Nintendo Switch
 

A május 12-i – pénteki – premier óta eltelt három napban a Nintendo Switch konzolra megjelent The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékból világszerte több mint 10 millió darabot értékesítettek, így a játék a The Legend of Zelda-sorozat leggyorsabban fogyó része lett. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyben Európa legkelendőbb Nintendo Switch játéka, emellett pedig bármely Nintendo konzol leggyorsabban fogyó játéka Európában.

"A Nintendo Switch lendülete a konzol hetedik évében sem hagy alább, ahogy ez a rekordokat döntögető premier is mutatja.” – nyilatkozta Stephan Bole, a Nintendo of Europe elnöke. "Nagyon hálásak vagyunk a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom rajongóknak a támogatásukért, és már alig várjuk, hogy láthassuk Hyrule-beli kalandjaikat és alkotásaikat.”

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a The Legend of Zelda: Breath of the Wild közvetlen folytatása. A játékban a játékosok maguk választják meg a Hyrule terjedelmes vidékein, valamint hatalmas égboltján lebegő, titokzatos szigeteken átvezető útjukat. Fedezz fel új úti célokat, veszélyeket, látnivalókat, valamint éles elmét és találékonyságot követelő rejtvényeket. A játékosoknak Link új képességeinek erejét használva kell felvenniük a harcot a királyságot fenyegető gonosz erőkkel.

A The Legend of Zelda akció-kalandjáték sorozat több mint 35 évvel ezelőtt kezdődött az eredeti The Legend of Zelda játékkal, amely a Nintendo Entertainment System konzolra jelent meg 1987-ben*1. A játékosok a hős Linket irányítva egy olyan kalandra indulnak, ahol ellenségekkel küzdhetnek és felfedezhetik a hatalmas vidékek és dungeonök rejtett titkait. 2023. márciusáig a sorozatból több mint 130 millió darabot adtak el világszerte.

*1 Az európai megjelenés dátuma. A The Legend of Zelda először 1986-ban jelent meg Japánban a Famicom konzolra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.