Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 11. 2023, Nintendo Switch
 

Gyűjtsd össze a különc hősök csapatát, és indulj egy hóbortos küldetésre, hogy megjavítsd a kívánságokat teljesítő Star Roadot, amikor a Super Mario RPG holnap megjelenik Nintendo Switch konzolokra. Az eredetileg kizárólag Japánban és Észak-Amerikában, Super NES-re megjelent legelső Mario RPG teljesen megújult grafikával érkezik a Nintendo Switch konzolokra. A játék emellett számos új funkcióval is büszkélkedhet, köztük a játékosok által a harc során bevethető erőteljes Triple Move mozdulatokkal. Ha szeretnéd alaposabban szemügyre venni, mi mindent vár rád, tekintsd meg az új A Deep Dive Into Super Mario RPG előzetest.

A játék történetének kezdetén Bowser megint a tőle megszokott rosszban sántikál: elrabolta Peach hercegnőt, úgyhogy Mariónak kell a megmentésére sietnie. Amikor azonban Mario szembeszáll vele Bowser’s Keepben, hirtelen egy még nagyobb gonosztevő bukkan fel - Exor, the Giant Sword.  Ahogy a kastélyra zuhan, eltöri a Star Roadot, és egy olyan hatalmas rengést okoz, amely mindenkit a levegőbe repít. Így Mariónak nem csak Peach hercegnőt kell megtalálnia, de új szövetségeseket is kell szereznie, és ki kell derítenie, milyen ádáz terveket sző a Smithy Gang, még mielőtt túl késő lenne.

A játékosok utazásaik során hasonló gondolkodású szereplőkkel találkoznak, akik csatlakoznak küldetésükhöz. A barátságos Mallow-tól a titokzatos Genoig… és a legvalószínűtlenebb szövetségesedig, aki nem más, mint a nagy, gonosz Bowser személyesen! Minden csapattag egyedi különleges képességekkel rendelkezik. Hőseinknek együtt kell szembenézniük  a számos csatlóssal, akiket a világuralomra törő, fegyverszerű Smithy Gang szabadított fémes fenyegetésként a világra. Óvakodj a Goombáktól, Koopa Troopáktól és másoktól, akik összefogtak velük.

A játék körökre osztott csatáiban a játékosoknak gombnyomásaikat pontosan kell időzíteniük az Akcióparancsok végrehajtásához, hogy növeljék a kiosztott sebzést, vagy csökkentsék a kapott sérülést. A támadás tökéletes időzítésével egyszerre minden ellenséget megsebezhetsz, ha pedig védekezés közben teszel így, akkor teljesen elkerülheted a sérüléseket. Minden sikeres Akcióparancs segít az Akciómérő feltöltésében. Amikor ez megtelik, a játékosok egy rendkívül erőteljes Triple Moveot hajthatnak végre. Ez a mozdulat az aktuális csoportodtól függően változik, így érdemes kísérletezni a különböző karakterkombinációkkal.

A játékban számos tárgy is szerepel, amelyek jól jönnek majd a harcok során. A játékosok ezeket a (különleges képességek használatához elengedhetetlen) Flower Pointok visszaállítására, a csapattársak gyógyítására, vagy akár az ellenfelek elaltatására is használhatják. Fegyverek és páncélok is rendelkezésre állnak, amelyek még ütősebbé teszik a csapatot. Szereld fel őket az alaptámadások erősebbé tételére, a különféle statisztikák növelésére és egyebekre. Ráadásul az újonnan hozzáadott és bármikor bekapcsolható Breezy nehézségi mód könnyen elérhetővé teszi a kalandot minden játékos számára, függetlenül attól, milyen tapasztalati szinten vannak.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.