Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 10. 2023, Nintendo Switch
 

Lépten-nyomon meglepetések várnak a Nintendo Switch konzolra ma megjelenő Super Mario Bros. Wonder játékban. Prince Florian meghívta Mariót és barátait a Flower Kingdomba, de hívatlanul egy ismerős ellenség toppan be. Bowser és csatlósai tönkreteszik a bulit, és ellopnak egy Wonder Flowert, amely Bowsert – Prince Florian kastélyával összeolvasztva – egy lebegő erőddé változtatja. Ahogy a Wonder Flower ereje futótűz gyorsasággal elterjed a királyságban, furcsa és csodálatos dolgok veszik kezdetüket. Most, hogy Castle Bowser szabadon garázdálkodik, a játékosok csatlakoznak Marióhoz és barátaihoz egy új, csodákkal teli, 2D-s oldalra görgetős kalandban, hogy megmentsék a Flower Kingdomot.

Íme néhány a jellemzők közül, amelyeket a játékosok megtapasztalhatnak ebben a csodálatos kalandban:

  • Egy sokszínű királyság: A Flower Kingdom hat különálló világból áll, amelyek a Petal Isles körül keringenek, így a játékosok összesen hét területet fedezhetnek fel, beleértve a szabadon bejárható nyílt területeket is.
  • A csodák világa: Az összes fő pálya egy saját Wonder Flowerrel rendelkezik, amely gyakran el van rejtve. Amikor a játékosok megérintenek egy Wonder Flowert, beindul a Wonder-effektus, amitől a pálya és a játékmenet is teljesen megváltozik. A csövek mozgásba lendülhetnek, a pálya megdőlhet, a perspektíva megváltozhat, vagy a játékosok lebeghetnek a levegőben. Még olyan Wonderek is vannak, amelyek átváltoztatják a karakteredet.
  • A teljes banda itt van: A játékosok 12 különböző karakter közül választhatnak, így Mario, Luigi, Peach, Daisy, Blue vagy Yellow Toad, sőt akár Toadette szerepébe is bújhatnak. Mindegyik szereplő pontosan ugyanúgy irányítható. Ezenkívül a játékosok választhatnak a különböző színű Yoshik és Nabbit közül is, akik nem sebződnek, így okos választást jelentenek a könnyedebb élményre vágyó játékosok számára.
  • Rengeteg Power-up: A Super Mario Bros. Wonder játékban a már ismert képességek mellett három új power-up is bemutatkozik. Az Elephant forma lehetővé teszi a játékosok számára, hogy áttörjenek a blokkokon, eltaszítsák az ellenfeleket, vagy akár vizet szívjanak fel és fröcsköljenek az ormányukkal. A Bubble formát használva a játékosok lebegő buborékokat fújhatnak, amelyekkel távolról is elfoghatják az ellenségeket. A Drill formával pedig könnyedén elbánhatnak a tüskés vagy keményfejű ellenségekkel. Ez a képesség azt is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beássák magukat és a talajban mozogjanak (vagy épp a mennyezeten).
  • Jelvények sokasága: A kaland előrehaladtával a játékosok számos különböző jelvényt szerezhetnek a játékon belül, amelyek mindegyike különleges képességeket ad. Használd ki a siklórepülést, a vízi sebességnövelőket, a szuper magas ugrásokat és még sok mást. Egyes jelvények hasznos bónuszokat is adnak a játékosoknak, mint például egy extra Super Mushroomot, bónuszérméket a legyőzött ellenségekért, vagy a pályákon elrejtett tárgyak észlelését segítő képességet.
  • Oszd meg a mókát: Állj össze akár három barátoddal a lokális többfős játékmódban. A játékosok feléleszthetik egymás szellemeit, vagy akár más játékosok által irányított Yoshik hátára pattanhatnak. Miközben online* játszanak, a játékosok láthatják, hogy barátaik mely pályákon járnak, és csatlakozhatnak ugyanazokhoz a pályákhoz. Játssz hagyományos módon a pályákon, vagy változtass egyes pályákat versennyé. Még akkor is, ha online – de egyedül – játszol előfordulhat, hogy valós játékosok sziluettjeivel és online játékosok által elhelyezett különleges kartontáblákkal találkozhatsz. Érj hozzájuk, hogy újraéleszd őket, vagy tedd le saját kartontábládat, hogy másoknak segíts.

A Mario témájú Nintendo Switch – OLED Modell Mario Red Edition változata már kapható a boltokban (nem tartalmazza a játékot). A csomag egy konzolt, egy dokkolót és két Joy-Con kontrollert tartalmaz, amelyek mindegyike az ikonikus Mario Red színben pompázik.  A dokkoló hátoldalán Mario sziluettje lendül épp akcióba. Ha alaposan szemügyre veszed, még néhány elrejtett érme-ikont is láthatsz a dokkolón. Az elérhetőséggel kapcsolatban kérjük, a helyi kiskereskedőknél érdeklődj.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.