Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 3. 2024, Nintendo Switch
 

Állj a reflektorfénybe Peach szerepében, hogy megmentsd a Sparkle Theatre-t a gonosz Grape-től és a Sour Bunch-tól a Princess Peach: Showtime! ingyenes demójában, amely már letölthető Nintendo Switch konzolokra a Nintendo eShop kínálatából.

Az egyjátékos akciójáték ingyenes demójában a játékosok a Kardforgató Peach és a Cukrász Peach átalakulásokat tapasztalhatják meg. Lengj, üss, térj ki és támadj, mint Kardforgató Peach, hogy átvágd magad az akciódús színpadon. Majd válts Cukrász Peach szerepébe és készítsd el a finom desszertek sokaságát, és akadályozz meg egy komolyabb vércukorszint-zuhanást a Sweet Festivalon.

Peach-et mindegyik átalakulása eltérő képességekkel ruházza fel, amelyeket mind el kell sajátítania ahhoz, hogy megmentse az egyes színdarabokat. Az új A deep dive into Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch) előzetes részletesen bemutatja a átalakulások sokféleségét, és kiemeli a játékkal kapcsolatos új információkat – beleértve a testreszabási lehetőségeket, amelyekkel extra hangulatot kölcsönözhetsz Peach ruháinak és Stella szalagjának, és közelebbi bepillantást enged azokba a tematikus színdarabokba, amelyekben Peach kalandja során részt fog venni.

A Princess Peach: Showtime! március 22-i megjelenésével egy időben a Pastel Pink színű Nintendo Switch Joy-Con kontrollerek is elérhetőek lesznek a kiválasztott kiskereskedők és a My Nintendo Store kínálatában.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.