Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

28. 3. 2023, Nintendo Switch
 

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom különleges dizájnjával ellátott Nintendo Switch – OLED Modell The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiadása április 28-án* jelenik meg. Ez az elegáns új kiadás a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban megjelenő dizájnelemeket viseli, köztük a dokk elején látható, a The Legend of Zelda sorozatból ismerős Hylian címerrel.

Két további, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom különleges grafikákkal ellátott kiegészítő – egy Nintendo Switch Pro Controller és egy Nintendo Switch hordtáska – kerül május 12-én, a játék megjelenésének a napján a boltokba. Az új hardver és kiegészítők egy friss videóban kerültek bejelentésre, amelyben a sorozat producere, Eiji Aonuma mutatta be a hamarosan megjelenő cím új játékmenetét, amely itt tekinthető meg: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékmenet bemutató Aonuma úr előadásában a YouTube-on.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban a játékosok maguk választják meg a Hyrule terjedelmes vidékein, valamint hatalmas égboltján lebegő, titokzatos szigeteken átvezető útjukat. A Hyrule földjén és egén játszódó epikus utazás során – amely a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása – a játékosok alakítják a kalandot. Ebben képzelet táplálta világban a játékosoknak Link új képességeinek erejét használva kell felvenniük a harcot a királyságot fenyegető gonosz erőkkel szemben.

* Nem tartalmazza a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom szoftvert.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.