Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

12. 3. 2024, Nintendo Switch
 

A tegnapi MAR10-napi ünnepség részeként a Nintendo egy meglepetés-videót tett közzé, amelyben bejelentette két várva várt, Mario és barátai főszereplésével készült játék megjelenési dátumát, valamint három klasszikus játékot, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek a Nintendo Switch Online tagok számára Nintendo Switch konzolon, emellett pedig egy új, a Super Mario Bros. világán alapuló animációs filmmel kapcsolatos bejelentést is tett. 

Most pedig készülj fel, hogy feleleveníts néhány klasszikus Game Boy-emléket, kalandra indulj Marioval egy papírvilágba, és Luiginak is adj egy kis rivaldafényt (hiszen megérdemli). A MAR10 nap a következőkkel folytatódott:

  • A Paper Mario: The Thousand-Year Door feltárul… hamarosan!: Utazz május 23-án Mario és fékezhetetlen társai oldalán egy papírvilágba, miközben megfejted az Ezeréves Ajtó rejtélyét. A szellemes és humoros RPG húsz évvel az eredeti Nintendo GameCube-os megjelenést követően érkezik Nintendo Switch konzolokra. Ez a felújított változat továbbfejlesztett grafikával, frissített zenékkel és új játékfunkciókkal rendelkezik.
  • A Luigi's Mansion 2 HD megnyitja kapuit: Segíts Luiginak visszaszerezni a Dark Moon hiányzó szilánkjait, amelyek több különböző kísértetjárta kastélyban szóródtak szét - ezek mindegyikében más-más rejtvényeket kell megoldanod és különböző szellemeket kell elfognod. Június 27-én használd a szupererős szellemvadász eszközt, a Poltergust 5000-et, hogy beszippantsd a szellemeket (és a függönyöket), és fújd ki a levegőt, hogy átkutasd a hidegrázós, ám mégis elbűvölő kastélyok minden zugát. Az eredetileg Nintendo 3DS-re megjelent, kísértetiesen szórakoztató Luigi's Mansion 2 HD kaland feljavított grafikával, HD minőségben érkezik Nintendo Switch konzolokra.
  • A Nintendo Switch Online kínálata három klasszikus Mario Game Boy játékkal bővül: Március 12-én három klasszikus Mario játék kerül át a Nintendo Switch-re, amelyek a Game Boy – Nintendo Switch Online könyvtár részeként lesznek elérhetőek: a Dr. Mario (Game Boy), a Mario Golf (Game Boy Color) és a Mario Tennis (Game Boy Color).*
  • Új animációs film a Super Mario Bros. világa alapján: Mijamoto Sigeru a videóban egy meglepetésszerű megjelenés alatt jelentette be, hogy a Nintendo az Illuminationnel közösen egy új animációs filmen dolgozik, amely a Super Mario Bros. világán alapszik. A film 2026. április 3-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban és világszerte számos más piacon, néhány kiválasztott országban pedig április folyamán jelenik meg.

* A szolgáltatás használatához Nintendo fiók és aktív Nintendo Switch Online fizetős tagság szükséges. Nem érhető el minden országban. Az online funkciók eléréséhez internetkapcsolat szükséges. A felhasználási feltételek érvényesek.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.