Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 7. 2019, console, handheld, kézikonzol, konzol, limited, Lite, Mini, Nintendo Switch, pokémon, újdonságok
 

A mai napon a Nintendo egy videójában bemutatta az új Nintendo Switch Lite konzolját, egy készüléket, amit a Nintendo Switch játékok kifejezetten kézi üzemmódban való használatára fejlesztettek ki. A Nintendo Switch Lite konzol szeptember 20-án jelenik meg, és három különböző színben lesz kapható: sárga, szürke és türkiz. A Nintendo Switch Lite konzolhoz tartozó hordtáska és képernyővédő is elérhető lesz. A Nintendo Switch Lite konzolt bemutató videó teljes terjedelmében megtekinthető a hivatalos Nintendo Switch Lite weboldalon.

 

A Nintendo Switch, a Nintendo konzolok új generációjának zászlóshajója 2017 márciusában jelent meg, és három különböző játékmódot kínál: a TV-módban való játékot a konzol Nintendo Switch dokkolóba való helyezésével, a kooperatív vagy kompetitív szórakozást asztali módban a Joy-Con kontrollerek megosztásával, illetve a kézikonzol módot. A konzol szürke Joy-Con kontrollerekkel, vagy neonpiros-neonkék Joy-Con kontrollerkombinációban is kapható.

A Nintendo Switch Lite integrált vezérlőkkel rendelkezik, és kisebb, mint az eredeti Nintendo Switch konzolverzió. Nincs kitámasztója, és kifejezetten kézi használatra szánt konzol lévén nem támogatja a TV-módot sem, ezért nem tartozik hozzá dokkoló vagy HDMI kábel. A Nintendo Switch és Nintendo Switch Lite közötti különbségek részletes áttekintéséért látogasson el a hivatalos Nintendo Switch weboldalra.

 

 

Az új készüléken minden olyan játékot lehet futtatni a Nintendo Switch gyűjteményből, ami támogatja a kézikonzol üzemmódot*, noha néhány játékban előfordulhatnak megkötések. A játék csomagolásának hátulján, valamint a  hivatalos Nintendo weboldalon található termékinformációk között megtalálhatja, mely funkciók támogatottak, illetve milyen játékmódokkal kompatibilisek az egyes játékok.

 

A három színen kívül, amiben a Nintendo Switch Lite megjelenésekor kapható lesz, a Nintendo további, limitált kiadású Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition** verzióban is kiadja a konzolt november 8-án, ami stílusos cián és magenta színű gombokkal rendelkezik, és a két új Legendás Pokémon illusztrációját viseli magán, a hamarosan megjelenő Pokémon Sword és Pokémon Shield játékokból. A Pokémon Sword és Pokémon Shield játékokban a játékosok új kalandra indulhatnak a Galar régióban, ahol újonnan felfedezett Pokémonokat kaphatnak el, küzdhetnek meg velük, és cserélgethetik azokat, miközben kibogozzák a Legendás Pokémonokat, Zaciant és Zamanzeta-t körülvevő rejtélyeket. A Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition konzol a készletek erejéig lesz elérhető. A Pokémon Sword valamint Pokémon Shield játékok november 15-étől lesznek kaphatóak Nintendo Switch konzolokra.

A Nintendo Switch és Nintendo Switch Lite tulajdonosok akár közösen is élvezhetik a többszemélyes játékokat, mint a Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, vagy a Super Smash Bros. Ultimate a Nintendo Switch Online**-on vagy helyi vezeték nélküli hálózaton*** keresztül.

 

A Nintendo Switch Lite konzollal kapcsolatos további információkért keressék fel a hivatalos Nintendo Switch weboldalt.

 

A Nintendo bemutatta új konzolját, a Nintendo Switch Lite-ot, amit kifejezetten kézi használatra fejlesztettek ki. A Nintendo Switch Lite konzol szeptember 20-án jelenik meg, és három különböző színben, sárga, szürke és türkiz változatban lesz kapható.

 

Megjegyzések:

* Az asztali módot támogató játékok esetén a játékosok Joy-Con kontrollereiket (külön kapható) vezetéknélküli kapcsolatban a Nintendo Switch Lite konzoljukkal is összekapcsolhatják és használhatják. Ez esetben a játékosoknak szükségük lesz olyan készülékre, ami képes a Joy-Con kontrollereket feltölteni, mint például a Joy-Con Töltőmarkolat.

** A Pokémon Sword / Pokémon Shield szoftver nem része a csomagnak.

*** Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Felhasználói fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges.  Tudjon meg többet a fizetős tagsági szolgáltatásról a nintendo.co.uk/nintendoswitchonline weboldalon.

**** További konzolok és játékok szükségesek.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.