Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

23. 10. 2015, Wii U
 

Az Európában november 20-án, kizárólag Wii U-ra megjelenő Mario Tennis: Ultra Smash számos újdonságot kínál a játékosoknak, többek között a lehetőséget, hogy amiibo figuráik oldalán játszanak. A támogatott amiibo figurák* partnereid lehetnek az internetes páros meccseken, vagy segíthetnek legyőzni az erős, gép irányította ellenfeleket a lokális Knockout Challenge módban. Minél több meccset játszik amiibo figurád, annál több tapasztalatot szerez és egyedi képességeivel hasznos csapattársá növi ki magát.

Új arcok is tiszteletüket teszik a Gomba Királyság különböző csavarokkal teli teniszpályáján, mint például Rosalina az olyan visszatérő karakterek mellett, mint Luigi, Waluigi, Boo és sokan mások.   Az átlagos fonák és csavaros ütések mellett a karakterek ráadásul immáron képesek a levegőbe ugorva pusztító Ultra Smash mozdulataikkal is lecsapni a labdát. Az ügyesen taktikázó játékosok továbbá előnyt kovácsolhatnak az időnként megjelenő Chance Area mezőkből, ugyanis azokra lépve és megfelelően időzítve villámgyors ütésekkel lephetik meg a háló másik oldalán állókat.

A különböző kontrollerekkel, mint a Wii U GamePad, Wii Remote, Wii U Pro Controller és Classic Pro Controller irányítók, összesen négy játékos tud egyszerre összeállni néhány színes teniszmérkőzésre a támogatott játékmódokban. A választható kameranézetnek köszönhetően ráadásul nem lehet többé a rossz rálátásra fogni a vereséget - a TV és a GamePad kijelzője a pálya más-más végét mutatja, így mindkét csapatnak tökéletes rálátást biztosít.

A teniszőrültek számos játékmódban élhetik ki magukat:

  • Knockout Challenge: Egyre erősödő, gép irányította ellenfelek várnak rád ebben az izgalmas egyjátékos módban. Ha túl nehéznek éreznéd, bármikor behívhatod a támogatott amiibo figurád páros partnernek.
  • Mega Battle: Egy Mega Gomba felszedését követően karaktered óriássá változik és megnövelt erejű és távolságú ütéseivel uralja a pályát. Mikor a háló mindkét oldalán óriási karakterek állnak bármi megtörténhet!
  • Classic Tennis: Azoknak, akik inkább a tradicionális tenisz élményt részesítik előnyben, a Classic Tennis két lehetőséget is kínál: a Standard módban használhatók a Chance Shot és Jump Shot mozdulatok, de Mega Gombák nincsenek benne, míg a Simple módban a játékosoknak erősítők és speciális ütések nélkül, kizárólag tenisz tudásukra kell hagyatkoznia.
  • Online multiplayer: Küzdj meg a világ játékosaival a Mega Battle vagy Classic Tennis módokban, de akár gyors meccsekbe is beleugorhatsz. Egyszerre akár két játékos is összeállhat egyetlen konzolon az internetes kihívók ellen, vagy játszhat párosan a támogatott amiibo figurákkal.

Limitált ajánlatunk részeként bárki, aki a megjelenést követő négy hétben vásárolja meg a Nintendo eShopból a Mario Tennis: Ultra Smash játékot, egy Virtual Console kódot kap mellé, amivel letöltheti a Nintendo 64-es Mario Tennis alkotást. Ez a Nintendo 64 cím nem csak Mario tenisz karrierjét indította el, de ebben mutatkozott be először Waluigi világa is.

Derítsd ki, ki a háztartás legjobb teniszezője, képezd ki kompatibilis amiibo figurád hasznos partnerré és csapj össze a világ játékosaival interneten keresztül az Európában november 20-án megjelenő Mario Tennis: Ultra Smash keretében! Ugyanezen a napon jelenik meg továbbá a Toad Wii Remote Plus és a Bowser Wii Remote Plus kontroller. Kóstolj bele a tenisz izgalmaiba a legújabb Mario Tennis: Ultra Smash előzetessel:

*A jelenleg kompatibilis amiibo figurák között szerepel Mario, Luigi, Peach, Bowser, Yoshi, Rosalina, Wario, Toad és Donkey Kong.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.