Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 3. 2023, Nintendo Switch
 

Ideje fellapozni a Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon oldalait Nintendo Switch konzolon egy lendületesen illusztrált mesekönyvben, amely a sötét mágia fiatal tanoncának varázslatos történetét beszéli el. A játékosok mától csatlakozhatnak Cerezához és démonjához, Cheshire-hez a tündérek lakta erdőt átszelő utazásuk során, miközben felfedezik a címszereplő Umbra Boszorkány eredettörténetét.

Még jóval azelőtt, hogy „Bayonetta” néven vált volna ismertté, Cereza az óvatosságra fittyet hányva a veszélyekkel teli Avalon-erdőbe merészkedett, abban a reményben, hogy megmentheti bebörtönzött édesanyját. A fiatal boszorkatanonc és Cheshire különleges képességeinek összehangolása a kulcs az erdő számos fortélyának, csapdájának és különösen a Tír na nÓgok - Cereza és Cheshire csapatmunkáját próbára tevő, illúziókkal teli kazamaták - legyőzéséhez. A kaland során talált Elemi Magokkal tovább bővítheted a páros képességeit – új utakat nyithatsz meg az erdő felfedezéséhez, és harci stratégiáidat is továbbfejlesztheted.

A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ingyenes demója – amely a játék első fejezeteit tartalmazza – már elérhető Nintendo Switch konzolra a Nintendo eShop áruházban. A játékosok átvihetik a demó mentéseit a játék teljes verziójába, és ott folytathatják a kalandjukat, ahol azt abbahagyták. Mind a demóban, mind a teljes játékban számos olyan, a hozzáférhetőséget érintő beállítás érhető el – mint például az elszenvedett sebzés csökkentése vagy bizonyos irányítások automatizálása – amelyek az újoncoknak és a Bayonetta-rajongóknak egyaránt segíthetnek abban, hogy ízlésük szerint élvezzék a játékot. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.