Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Készülj fel az antigravitációs szórakozásra a Mario Kart 8-ban

Május 30-án megjelent a régen várt Mario Kart 8 kizárólagosan a Wii U-ra. Játszatok a családdal, barátokkal vagy a többi versenyzővel a világ minden részéről. Mindezt magas HD felbontásban, zenekari zenével és az új antigravitációs elemmel, melynek köszönhetően a plafonon is tudtok versenyezni, a játékot megkedveli minden korosztály.

[Egész cikk]

Startoljátok a motorokat már május 30-án a prémium Mario Kart 8 bundleval és a Wii U konzollal

Már csak egy hónap van hátra és elkezdődhet a versenyzés az antigravitációban a Wii U konzolon a várva várt Mario Kart 8 videojátékban. A Nintendo bejelentette, hogy ebből az alkalomból május 30-án kiadásra kerül egy speciális Mario Kart 8 Premium Pack bundle, mely tartalmazza a Wii U konzolt is.

[Egész cikk]

Semmi sem lehetetlen, attól a pillanattól kezdve, hogy a karaktereid a Tomodachi Life játékban életre kelnek

Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet! Látogassátok meg június 6-án a hihetetlenül bizarr Tomodachi Life játék világát, mely a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg.

[Egész cikk]

A Mario Kart 8 egy csomó újdonságot hoz a pályákon, beleértve  a súlytalanság állapotban lévő szórakozást már május 30-án a Wii U konzolon

A Nintendo ma újabb információkat árult el a Mario Kart 8 videojátékkal kapcsolatban, mely május 30-án jelenik meg kizárólag a Wii U konzolra. A Mario Kart 8 először hoz ilyen eredeti tervezésű pályákat HD ábrázolásban és új antigravitációs funkcióval, amely lehetővé teszi a játékosoknak a fejjel lefelé versenyzést, vagy a falakon közlekedést. A versenyzők egy csomó kedvenc funciónak örvendezhetnek, on-line versenyzés akár 12 játékossal*, lokális multiplayer akár 4 játékossal, továbbá sárkányrepülő, víz alatti versenyzés és motorkerékpáron való közlekedés.

[Egész cikk]

Válassza a rózsaszínű Nintendo 2DS PINK + WHITE konzolt! Ez a színkombináció a Kirby: Triple Deluxeval egyidőben, május 16-án jelenik meg

A varázslatos történet az óriási Dreamstalkról és a király elrablásáról már május 16-án kezdődik, ugyanis ekkor jelenik meg a Nintendo 3DS konzolcsaládra az új videojáték a Kirby: Triple Deluxe. Hogy a rózsaszínű hős visszatérése  eléggé méltóságteljes legyen, a Nintendo ma bejelentette a Nintendo 2DS konzol új színkombinációját, amely rózaszín – fehér változatban lesz kapható, amely a rajongóknak lehetővé teszi a Kirby színeinek jobb képviseletét az utazáskor történő játszáskor.  

[Egész cikk]

Készülj fel a vad száguldásra a Wii U konzolodon a Mario Kart 8-ban, mely limitált kiadásban is megjelenik

Pörgessd fel a motort a legmagassabb fordulatokra a gravitáció törvényeinek ellenálló pályákon. A Gomba Királyság legjobb versenyzői május 30-án, amikor megjelenik a Mario Kart 8 a Wii U-ra,  már a rajtrácson fognak sorakozni.  A Nintendo hivatalosan is bejelentette a készülőben lévő Mario Kart 8 Limitált kiadású software csomagjának kiadását – elérhető az előrendeléseken keresztül.

[Egész cikk]

Előrendelői tárgyak – lehetőség van szerezni Yoshi’s New Island motívumú game card tartót.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy március 14-én megjelenik a Yoshi’s New Island új videojáték a Nintendo 3DS konzolcsaládra. Az új Yoshi’s New Island videojátékon kívül szeretnénk Önöknek szintén bemutatni az előrendelésekhez csatolható ajándékot, melyet meg lehet szerezni. Továbbá szeretnénk Önöket tájékoztatni az előrendelői tárgyak megszerzésének feltételeiről, melyeket más kiadásra kerülő új videojátékokhoz is tervezünk hozzácsatolni. 

[Egész cikk]

Nintendo Direct - Nintendo közölte, hogy a Mario Kart 8 videojáték kiadásának dátuma május 30.

Az első idei Nintendo Direct adásban a Nintendo egy csomó fontos kiadási időpontot és részletet közölt velünk az új videojátékokkal (Wii U és Nintendo 3DS)  kapcsolatban.

[Egész cikk]

vissza11020252627

E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.