Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
HRG2297
EAN (vonalkód):
6936685220393
Karton / Darabszám:
30
Súly:
0.59 kg
Térfogat:
2.11 l
Gyártó:
GameSir

Hivatalosan licencelt GameSir G7 vezérlő XBOX-hoz és PC-hez

Támogatja az Xbox Series X|S, Xbox One és Windows 10/11 rendszereket

 Egy új mód arra, hogy könnyedén megváltoztasd Xbox játékfelszerelésed stílusát a GameSir G7-gyel - a végső, személyre szabott, vezetékes Xbox-vezérlővel. Két cserélhető előlappal van felfegyverezve, amelyeket a képzeleted szerint festhetsz, egy további hajszálvékony üzemmóddal, extra hátsó gombokkal, GameSir Nexus szoftverrel és még sok mással. Egyszerű vezérlő testreszabás, a belsőtől a külsőig.

Nagy sebesség, nagyon alacsony bemeneti késleltetés: A GameSir G7-et úgy tervezték, hogy a 265 Hz-es lekérdezési sebességgel és <0,004 s alacsony válaszidővel a játékosok számára a végső versenyelőnyt biztosítsa. Pusztítsd el a bemeneti késleltetést, és urald a csatateret azzal, hogy minden mozdulatod még simábbá válik.

Két cserélhető, festésre alkalmas elülső borítás, könnyű és végtelen testreszabhatóság:
Egyedi Xbox-vezérlőd testreszabása és azonnali kitűnés. Két cserélhető, festhető előlapunkkal a G7 vezérlődet a saját ízlésedre szabhatod anélkül, hogy szét kellene szedned. Engedd szabadjára a fantáziádat a testreszabás során, akár neked, akár szeretteidnek.

Teljesen testreszabható szoftver:
A GameSir Nexus szoftver még több testreszabást és szórakozást kínál a G7 vezérlőhöz. Hozzon létre vezérlőprofilokat a gombok hozzárendelésével, a D-pad átlójának beállításával, a botkormány és a ravasz zónák beállításával, a rezgés konfigurálásával és még sok mással. A GameSir Nexus szoftveren keresztül még a 0 Deadzone-t is könnyen beállíthatod, és válthatsz az alapértelmezett és az exkluzív "Raw" mód között. Próbálja ki exkluzív impulzus triggerünket minden játékhoz. Ments el akár három profilt, és használd azt, amelyiket az egyes játékokhoz jobban szereted. A szoftver lehetővé teszi a vezérlő firmware-jének frissítését is.

Kategóriájában a legjobb egyenletes simaság:
Az úttörő Hall-effektus technológiának köszönhetően a legkisebb ujjmozdulatra is reagál, így a kategóriájában legjobb egyenletes simaságot és pontosságot nyújtja. Az FPS- és akciójátékosok számára még a Hair Trigger módra is gyorsan átkapcsolhatsz, ha az M+LT/RT gombokat addig tartod lenyomva, amíg a kontroller rezegni nem kezd. Akár precíz lineáris irányításra, akár maximális érzékenységre van szükséged, a G7 kontroller biztosítja a szükséges versenyelőnyt.

Az elülső gombok tapintása kellemes és csillapított:

 

 A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.