Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20604 Krajnice pro Zúžení 30373

U
Kód:
GCX3435
EAN (vonalkód):
4007486206045
Karton / Darabszám:
6
Súly:
0.58 kg
Térfogat:
3.19 l
Gyártó:
Carrera





A Carrera 20604 kúpos 30373 vállakkal új szintre emeli a versenyzés élményét, és biztosítja, hogy minden versenyzői manőverét a legnagyobb pontossággal és biztonsággal hajtsa végre. A Carrera digitális versenyzőkészletének ez a nélkülözhetetlen kiegészítője a kulcsa annak, hogy váratlan balesetektől való félelem nélkül élvezhesse az izgalmas versenyzést.

  • Biztonságos vezetés: A Carrera kúpos szegélyek biztosítják, hogy versenyautóid szilárdan a pályán maradjanak még a legnehezebb kanyarokban is, jelentősen csökkentve a balesetek és az autó pályáról való kidobásának kockázatát.
  • Egy nélkülözhetetlen tartozék: Minden Carrera digitális pálya tulajdonosa számára ezek a szegélyek elengedhetetlen tartozékot jelentenek, hogy a kanyarokban tartsák a járműveket, és simább, kontrolláltabb versenyzési élményt nyújtsanak.
  • magas minőség és realizmus: Az 1:24 méretarányban készült szegélyek autentikus megjelenést kölcsönöznek a versenypályának, és a strapabíró műanyagnak köszönhetően ellenállnak a több órás intenzív használatnak.
  • Növelje a versenykörnyezetet: Ezekkel a szegélykövekkel kibővítheti versenypályája képességeit, és még izgalmasabb és technikailag kihívást jelentő pályákat hozhat létre, amelyek minden versenyző képességeit próbára teszik.
  • Vezetési készségek fejlesztése: Akár kezdő vagy, akár versenypálya-veterán vagy, a szegélykövek használatával csiszolhatod vezetési technikádat, gyorsabb és pontosabb kanyarokat sajátíthatsz el, és izgalmas és dinamikus versenyek után győzelmeket vihetsz haza.

A csomag tartalma: kúpos szegélykövek (3 db)

Nincs többé kontrollvesztés a verseny kritikus pillanataiban. Nincs több bosszantó akadály a tökéletes vezetési élmény keresése közben. A csíkozott élekkel versenyautóid a sikánban maradnak, amikor driftelni kezdesz. A Carrera 20604 kúpos 30373 élekkel olyan magabiztosságot és stabilitást kapsz, amely lehetővé teszi, hogy arra koncentrálj, ami a legfontosabb - a versenyzés tiszta örömére.



A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.