Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

27. 7. 2018, labo, Nintendo Switch, újdonságok
 

Öveket becsatolni, mert indul az új kaland, ahol te ülhetsz egy autó, tengeralattjáró vagy repülőgép vezetőülésében a szeptember 14-én megjelenő Nintendo Labo: Jármű csomaggal Nintendo Switch konzolhoz. A Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomag – Bejelentő előzetest a Nintendo Labo YouTube-csatornán.tekintheted meg.  

Ez a vadonatúj Nintendo Labo csomag egy sor egyénre szabható, ún. Toy-Con karton-eszköz megalkotásához szükséges alapanyagot tartalmaz, köztük például egy autó, tengeralattjáró, repülőgép, pedál, két kulcs és sok más. Helyezd be az összeállított kulcsot bármelyik járműbe, és élvezd a rengeteg szórakoztató játékot és tevékenységet. Kalandozás közben egyszerűen válthatsz a járgányok között – csak vedd ki a kulcsot az egyikből, tedd át a másikba, és változz át egy pillanat alatt repülőgép-pilótából tengeralattjáró-kapitánnyá.  


„Az a célunk, hogy mosolyt csaljunk mindenki arcára, aki Nintendo-terméket vesz a kezébe”, mondta Stephan Bole, a Nintendo Európa vezérigazgatója/elnöke. „Azt reméljük, hogy az új Nintendo Labo: Jármű csomaggal, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok három különféle járművet állítsanak össze és együtt használjanak játék közben, még a teljesen új játékosokat megismertethetjük az alkotás, játék és felfedezés egyedi kombinációjával.”  

A Nintendo Labo áprilisi bemutatkozása óta kreatív elmék és játékos lelkek tömegeit inspirálta azzal, hogy az eszközök és a technológia biztosításával mindenki számára lehetővé teszi egyedi, „csináld magad” alkotások létrehozását, az azokkal való játékot, és hogy felfedezzék, a Nintendo Switch különleges technológiája hogyan formálja az ötleteket valósággá.* A Nintendo Labo: Jármű csomag most még több lehetőséget nyújt a családnak és barátoknak, hogy együtt alkossanak, játsszanak, és felfedezzenek, miközben versenyekben száguldoznak, kinyújtható karokkal ellátott kocsikkal csatáznak, vagy egy titokzatos világban barangolnak. Minden jármű más és más módon irányítható, és eltérő különleges manőverekkel rendelkezik, ráadásul a második kulcs segítségével valakit meg is hívhatunk a játékunkba, hogy másodpilótaként támogasson bennünket. A Toy-Con alkotásokkal való interakció azonnal leképeződik a játékban is, így igazán lebilincselő élményben lehet részünk – a huzal megrántásával autónkat a hátsó kerekeken egyensúlyozhatjuk, egy gomb megnyomásával tengeralattjárónkkal szigonyt lőhetünk ki, és még sok hasonló akciót hajthatunk végre.

   Mint minden Nintendo Labo csomag, a Nintendo Labo: Jármű csomag is tartalmaz egy hozzátartozó szoftvert, amit kifejezetten az itt megalkotható Toy-Con kreációkkal való használatra terveztünk. A játékosok így nem csak a Toy-Con eszközök megépítését élvezhetik, de valósághű játékokat is játszhatnak velük, és felfedezhetik működésüket – sőt még akár új módszereket feltalálhatnak is használatukra. A csomag tartalmaz minden alapanyagot, ami a Toy-Con eszközök megalkotásához szükséges – nincs szükség tehát ragasztóra, szalagokra vagy ollóra sem.  

A Nintendo Labo: Jármű csomag nyújtotta lehetőségek még tovább bővíthetőek a Toy-Con Garage segítségével. Ez az intuitív és interaktív programozóeszköz minden Nintendo Labo csomagban megtalálható, és egyszerű, vizuális felhasználói felülettel és könnyen követhető oktatóanyaggal teszi lehetővé a tanulást minden korosztály számára. A Toy-Con Garage arra ösztönzi a játékosokat, hogy kísérletezzenek az általuk megépített Toy-Con alkotásokkal, és tervezzenek egyedi eszközöket is a minden háztartásban megtalálható alapanyagok (pl. papírpoharak, szalagok, matricák) használatával. Ez a játékmód egyszerűen és közérthetően mutatja be a technológia alapelveit, és megtanítja a játékosoknak, hogyan kombinálhatnak egyszerű inputokat és outputokat, hogy ezáltal maguk is feltalálhassanak új játéklehetőségeket. A Joy-Con kontrollerek használatával gitározást szimulálhatunk, gombok megnyomásával rezegtethetjük a Joy-Con kontrollert, vagy megrázásukkal robbanáshangokat idézhetünk elő – a Toy-Con Garage-nak hála a Nintendo Labo nyújtotta lehetőségek végtelenek, és minden korosztály akár együtt is élvezheti órákon át a feltalálást, bütykölést, barkácsolást, játékot és fejlesztő szórakozást.  

Látogassanak el időről időre a Nintendo Labo weboldalra, ahol további információkat találhatnak a Nintendo Labo: Jármű csomaggal kapcsolatban. Az alkotás, játék és felfedezés örömébe már most azonnal is belekóstolhatnak az érdeklődők a Nintendo Labo: Vegyes csomaggal és a Nintendo Labo: Robot csomaggal, amelyek már megvásárolhatóak. Ne feledjék továbbá a már futó Nintendo Labo Alkotói Versenyt, ahova folyamatosan küldhetik be kreatív alkotásaikat szeptember 7-éig, és ahol többek között egy különleges Nintendo Switch konzol is gazdára talál majd a nyertesek között.  

​A Nintendo Labo-val kapcsolatos további részletekért és a Nintendo Labo Youtube-csatornára való feliratkozáshoz látogassanak el a https://www.nintendo.co.uk/nintendolabo és https://www.youtube.com/NintendoLaboUK webhelyekre.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.