Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 10. 2020, Circuit, Home, Kart, Live, Mario, Nintendo Switch, új, újdonság
 

A Mario Kart Live: Home Circuit egy vadonatúj Mario Kart-élmény Nintendo Switch konzolra, ami AR technológiát használ, hogy áthidalja a Mario Kart virtuális világa és a nappalink valósága közötti szakadékot. A Mario Kart Live: Home Circuit most pénteken jelenik meg, hogy életre keltse a frenetikus Mushroom Kingdombéli versenyeket a képernyőn követett játékmenet és fizikai játékautók kombinációjával. Ha többet szeretnél megtudni a játékról, nézd meg a Mario Kart Live: Home Circuit – Megjelenési előzetesét.

A Mario Kart Live: Home Circuit játékot könnyű beüzemelni, és villámgyorsan beleugrani a versenyekbe: a játék elkezdéséhez el kell helyeznünk a négy kaput a szobában, majd át kell vezetnünk mindegyiken a kisautót, hogy ezzel elkészítsük a pálya alaprajzát. Amint kialakítottuk a pályát, itt az ideje a versenynek! Minden verseny során ismerős Mario Kart elemekkel találkozunk a játékban, melyek hatással vannak fizikai kisautónk mozgására is, így a frenetikus szórakozás, amit a Mario Kart játékoktól már megszokhattunk, újabb dimenzióval bővül. Ha a játékban megragadunk egy gombát, a valóságban is begyorsul játékautónk, ha pedig eltalál minket egy piros teknős, igazi kisautónk is megáll pályáján. A játékautót úgy tervezték, hogy sokféle beltéri felületen képes legyen hatékonyan versenyezni, keményfa vagy laminált padlón, járólapon vagy akár rövid szálhosszúságú padlószőnyegen, így akár különböző felületeket is kombinálhatunk egyetlen versenypálya kialakítása során. A játékot többféle játékmódban is élvezhetjük:

  • Grand Prix: A játékosoknak Koopalingekkel kell összemérniük ügyességüket a volán mögött, 8 kupában, összesen 24 különböző pályán.
  • Custom Race (Tetszőleges verseny): Ebben a módban még több teret kap kreativitásunk, hiszen nem csak a fizikai pályát tervezhetjük meg, de tárgyakat, veszélyeket is magunk adhatunk hozzá, így még egyedibbé tehetjük kreációnkat.
  • Time Trial (Verseny az idővel): A játékosok felállíthatnak egy pályát, majd abban versenyezhetnek, ki tudja gyorsabban teljesíteni, vagy meg tudják-e dönteni saját rekordjukat. Elég átadni a kontrollert egy másik játékosnak, hiszen a Time Trial mód használatához elegendő egyetlen Nintendo Switch konzol és a Mario Kart Live: Home Circuit szoftverének egyetlen példánya is.
  • Mirror Mode (Tükrözött mód): Aki még több kihívásra vágyik, megpróbálhatja teljesíteni a Grand Prix pályákat tükrözött formájukban is, ahol a jobb kanyarok ballá válnak, és az addig ismerős terep egészen idegen arcát tudja mutatni.

A Velan Studios és a Nintendo partnerségében készített Mario Kart Live: Home Circuit tartalmaz egy játékautót – Mario vagy Luigi figurájával a volán mögött, attól függően, melyik szettet veszed meg -, négy kaput, két kanyarjelölőt, amik a pálya javítására szolgálnak, valamint USB töltőkábelt a játékautóhoz. A játék szoftvere ingyenes letöltésként érkezik a Nintendo eShopba, és letöltés után szinkronizálódik a fizikai kisautó hardverével.* Több Nintendo Switch konzollal és a Mario Kart Live: Home Circuit további példányaival akár 4 játékos is versenyezhet egymás ellen akár Grand Prix akár Custom Race játékmódokban**.

A Mario Kart Live: Home Circuit egy vadonatúj Mario Kart élmény Nintendo Switch konzolra, ami szó szerint életre kelti a gyorstempójú és végtelenül szórakoztató Mushroom Kingdom-béli versenyeket, és a játékosok fizikai játékautókkal száguldozhatnak otthonukban, az általuk készített pályán. A Mario Kart Live: Home Circuit Mario és Luigi szettben érhető el a boltokban 2020. október 16-ától.

Megjegyzések:

* Internetkapcsolat szükséges.

** Egy-egy Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzol, valamint a Mario Kart Live: Home Circuit szoftver egy-egy példánya szükséges játékosonként.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.