Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

11. 11. 2015, Wii U
 

Miután egy rejtélyes idegen faj elpusztította a Földet, az emberiség túlélői megmenekülésüket követően lezuhannak a titokzatos Mira bolgyóra. A kihalás veszélyével szembesülve a játékosoknak túl kell élniük új otthonuk veszélyeit egy felfedezésre váró, hatalmas nyílt világban a december 4-én megjelenő, Wii U-exkluzív Xenoblade Chronicles X keretében.

A Xenoblade Chronicles alkotóinak új szerepjátékában a játékosok elkészíthetik saját karakterüket, majd felfedezhetik a Xenoblade Chronicles világánál ötször nagyobb bolygó minden szegletét. A Mira változatos és ellenséges élővilága elég barátságtalanná teszi a bolygót, így a játékosoknak el kell sajátítaniuk a mélyen stratégikus valósidejű harcrendszert a túléléshez.

Harc közben karaktered képes a különböző osztályok között váltogatni, ami lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a távoli és közeli csatákhoz, illetve három gép irányította partnerének is taktikai parancsokat adhat. A csapat tagjai továbbá tanácsokkal látnak el, mikor használd speciális Arts képességeidet szövetségeseid felerősítésére, vagy ellenfeleid leterítésére. Minden osztály más-más Arts képességekkel rendelkezik, melyek stratégikus használatával könnyedén megváltoztathatod a küzdelmek végkimenetelét.

 A harcokon kívül a nyolc különböző részleg küldetéseinek elvállalásával a játékosok a felfedezésre és a túlélésre koncentrálhatnak. Azoknak, akik szeretnének a hatalmas, nyílt világ bejárásárával foglalkozni és új alapanyagokat gyűjteni a Curator osztály a tökéletes választás, míg a Harriors osztály a főleg különböző veszélyes szörnyetegek legyőzésében örömüket lelő játékosoknak ajánlott. Ugyancsak egy lehetőség az Outfitters osztály, melynek tagjai idejük nagy részét a hatalmas, felfegyverzett Skell robotok fejlesztésével töltik. Az óriási Skell robotok felett idővel a játékosok is átvehetik az irányítást, segítségükkel pedig eddig elérhetetlennek hitt helyekre juthatnak el, így még több lehetőségük nyílik a felfedezésre.

A Wii U GamePad kontrolleren a játékosok hozzáférhetnek a navigációs rendszerhez, mely egy hatszögekből álló térképen jeleníti meg a környező területeket, így elkerülheted a rajtaütéseket, óriási szörnyeket, felfedezhetsz új forrásokat és gyors utazhatsz a már felfedezett helyekre. A játék továbbá csak a GamePad kijelzőjén is játszható.

A Xenoblade Chronicles X a sorozat történetében először internetes lehetőségeket is kínál, melynek köszönhetően négyfős csapatokba verődbe kooperatív küldetéseket teljesíthetsz. A játékosok továbbá egy legfeljebb 32 aszinkron karakterből álló csapathoz is csatlakozhatnak, akikkel tárgyakat és fegyvereket cserélgethetnek, még ha nem is harcolnak együtt. Emelett a más játékosok által készített karakterek is felfogadhatók csapatodba, mint gép irányította tagok,   még több lehetőséget biztosítva a taktikázásra a csata hevében.

Fedezd fel az emberiség utolsó mentsvárát Európában december 4-től a Xenoblade Chronicles X keretében Wii U konzolon. A játék egy Wii U Premium Gépcsomag* részeként és Limitált Kiadásban** is kapható lesz. Azok a felhasználók, akik Wii U konzolon megvásárolják a Nintendo eShop kínálatából a Xenoblade Chronicles játékot, 10 eurós kezdvezménnyel szerezhetik be a Xenoblade Chronicles X játékot ugyanazon a konzolon*** egészen 2015. december 18-ig.

*A Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Gépcsomag tartalmaz egy fekete premium Wii U konzolt, a játékszoftver (lemezes változat), egy művészeti könyvet és egy térképet.

**A Xenoblade Chronicles X Limitált Kiadás tartalmazza a játékszoftver (lemezes változat), egy fémtokot, egy térképet, egy kétoldalú posztert és egy művészeti könyvet.

***Plusz tárhely szükséges mindkét játék Wii U konzolra való telepítéséhez. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.