Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 5. 2016, Nintendo 3DS
 

A sorozat történetének legsikeresebb premierje után az Egyesült Államokban, hamarosan az európai stratégiarajongók is szembesülhetnek a nehéz választással: az őket felnevelő család oldalára állnak a Fire Emblem Fates: Conquest, vagy valódi szülőhazájukért harcolnak a Fire Emblem Fates: Birthright keretében a régóta futó stratégiai szerepjáték széria két új, pénteken megjelenő epizódjában, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

A Nohr királyság nemeseként felnőve a főszereplő Corrin élete örökre megváltozik, mikor megtudja, hogy igazából a szomszédos ország, a Hoshido szülötte, akit gyerekként elrabolt a gonosz Garon Király. Mindkét nemzet a háború szélén áll a játékosnak pedig választaniuk kell, hogy megvédik szülőföldjüket a Hoshido oldalán a Fire Emblem Fates: Birthrightban, vagy az őket felnevelő család oldalára állva hiúsítják meg Garon terveit a Fire Emblem Fates: Conquest keretében. A történet a június 9-én kizárólag letölthető formában megjelenő Fire Emblem Fates: Revelation epizóddal válik teljessé, melyben a játékosok megtagadják a választást és felfedhetik a két királyság háborúja mögött rejlő igazságot.

A választott oldaltól függően drasztikusan megváltozik a történet, teljesen más élményt nyújtva a különböző ízlésű és képességű játékosoknak. A Fire Emblem Fates: Birthright keretében a játékosok Kihívás Térképeken bármikor plusz tapasztalati pontokat és pénzt szerezhetnek, ami ideálissá teszi az alkotást a kezdő, vagy a sorozatot a Fire Emblem: Awakening résszel megismert játékosoknak, míg a Fire Emblem Fates: Conquest különböző szereplőgárdát és felfogadható harcosokat tartalmaz Kihívás Térképek nélkül, nehezebbé téve a karakterek fejlesztését és a pénzszerzést, már ismerős kihívást nyújtva a Fire Emblem veteránoknak.

Az új Fire Emblem Fates játékok már a kritikusoknak is bizonyítottak:

  • „A Fire Emblem Fates: Birthright egy fantasztikus taktikai szerepjáték és remek belépő epizód.” 9.4/10 IGN

 

  • „Az eddigi legjobb Fire Emblem játék, aminek játékmeneti lehetőségei még részletesebbek, mint valaha, mégis tökéletes belépő epizód az új játékosok számára.” Metro 9/10

 

  • „A Fire Emblem Fates egy érzelmekben gazdag háborús játék” 8.5/10 Polygon


Május 20-tól újabb térképek formájában rendszeres letölthető tartalmak fognak megjelenni, amiket megvehetsz külön, vagy a Map Pack 1 formájában 16.19 £ / 17.99 € ellenében, ami hozzáférést ad mind a 11 térképhez és a később megjelenő tartalmakhoz.A Map Pack 1 formájában a játékosok kedvezőbb áron szerezhetik be a térképeket, mintha külön-külön vennék meg őket.

A Fire Emblem Fates egy Limitált Kiadás részeként is kapható lesz, ami tartalmaz egy Játék Kártyát rajta mind a három történetszállal, egy művészeti könyvet, egy kétoldalas posztert és egy exkluzív fémtokot. A Limitált Kiadással ráadásul a játékosok még a június 9-i Nintendo eShop megjelenése előtt belekóstolhatnak a Revelation történetszálba. Május 20-tól egy New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Edition* gépcsomag és egy a két családot ábrázoló New Nintendo 3DS borító szett is kapható lesz. Végül, akik a Nintendo eShop kínálatából vásárolják meg a Fire Emblem Fates játékot a megjelenést követő négy héten belül, egy Two Kingdoms téma kódot is kapnak.

Harcolj a családért, aki felnevelt a Fire Emblem Fates: Conquest, a szülőhazádért a Fire Emblem Fates: Birthright, vagy tagadd meg a választást a Fire Emblem Fates: Revelation keretébe - a választás a tied. A Fire Emblem Fates: Birthright, a Fire Emblem Fates: Conquest és a Fire Emblem Fates Limitált Kiadás május 20-án jelenik meg Európában, a Fire Emblem Fates: Revelation pedig június 9-én érkezik meg a Nintendo eShop kínálatába.

*Játékszoftvert nem tartalmaz.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.