Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 9. 2016, Nintendo 3DS
 

Miután Auster és Kiefer Herceg rájönnek, hogy az otthonukként szolgáló szigeten kívül is van élet, nem sokra rá meg is kezdik kalandjaikat az időn át, hogy megmentsék a jövőt a szeptember 16-án megjelenő DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

Az Európában először debütáló DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past a hosszú múltra visszatekintő Dragon Quest szerepjáték sorozat legújabb része, amit az alapoktól újraépítettek 3D-ben, a Bravely Second: End Layer, illetve a Fire Emblem Fates után pedig a következő pillére lesz a Nintendo 3DS idei páratlan szerepjáték kínálatának.

A DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past hordozható konzolos, újradolgozott változata akkor veszi kezdetét, mikor a gyerekkori barátok Auster, Kiefer Herceg és Maribel be akarván bizonyítani, hogy nem szigetük az egyetlen a világon, kalandra indulnak időkön át és rég elfeledett civilizációkat mentenek meg a jövő megmenekítése érdekében. Táblák darabjait összegyűjtve a rettenthetetlen hősök új és múltbéli helyszínekre utazhatnak, hogy visszaállítsák a világot ebben az igazán hatalmas kalandban.

A gonosz erők elleni harcban Auster, Kiefer Herceg és barátaik 50 különböző hivatás közül választhatnak, így számos osztályra specializálódva adhatnak még több lehetőséget a játékosoknak a csatákban. A Harcostól a Varázslón át egészen a Harcművészig, minden osztály új stratégiai lehetőséget nyújt, különleges tárgyak segítségével pedig a hősök akár olyan hivatásokat is felvehetnek, amiknek köszönhetően szörnyként harcolhatnak, mint például a Dragon Quest emlékezetes iszap ellenfele.

Utazásaik során a kalandorok nem csak szörnyekkel csatázhatnak, de felfedezhetnek, összegyűjthetnek és összebarátkozhatnak több mint 200 típusú szörnnyel, amikkel benépesíthetik Monster Meadow barlangjukat. Ahogy egyre több szörnyet gyűjtesz össze, idővel felderítő küldetésekre tudod küldeni őket különleges barlangokba, ahova emberek nem léphetnek be, hogy új utazó táblákat találjanak, amikkel speciális helyszínekre juthatsz el. A játékosok emellett az internetre csatlakozva exkluzív táblákat is letölthetnek, amikkel rendkívül erős szörnyeket és ritka fegyvereket rejtő pályákat nyithatnak meg.

A Monster Meadow barlang mellett a játékos Menedékhelyére is meghívhatók szörnyek. Az utazások során megismert emberek és szörnyek invitálásával a hősök idővel új épületeket és létesítményeket fejleszthetnek ki, hogy a legjobb civilizációk értékeit ápolva ideális lakhellyé tegyék falujukat.

Utazz a jövőbe és mentsd meg a jövőt a szeptember 16-án megjelenő DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.