Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

11. 2. 2016, Nintendo 3DS, újdonságok, videojátékok, Wii U
 

Elődjénél is több tartalommal érkezik meg március 24-én a Hyrule Warriors: Legends, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre. A Hyrule Warriors sikerei után Wii U konzolon, a grandiózus csatákat mostantól akár útközben is élvezheted, az új lehetőségeknek köszönhetően pedig a csatatéren kedved szerint oszthatsz parancsokat a maximum négy karakternek, akik között bármikor váltogathatsz, kipróbálhatod az öt új karakter képességeit és megismerheted a két exkluzív történetszálat.

Merülj el a The Legend of Zelda univerzumot átölelő történetben a Legenda Módban, ahol a játékosok ellenefelek ezreivel megküzdve élhetik újra a Zelda játékok izgalmait a Koei Tecmo régóta futó Warriors sorozatának stílusában. Mikor a Cia névre hallgató boszorkány megtöri az időt és a teret, Linknek olyan hősökkel kell összeállnia, mint Impa, Sheik és Lana a Fehér Boszorkány a The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Twilight Princess és The Legend of Zelda: Skyward Sword inspirálta harcokban. A csata hevében a játékosoknak taktikusan kell váltogatniuk a legfeljebb négy karakter között a győzelemhez.

A Hyrule Warriors: Legends továbbá két exkluzív történetet is tartalmaz: egy a The Legend of Zelda: The Wind Wakeren alapuló négy fejezetes prológust, illetve a sorozat új szereplője, a két nyílpuskát forgató Cocco farmer, aki úgy gondolja családi iránytűje azt jelenti nagy dolgokra hivatott, avagy Linkle történetét feldolgozó öt fejezetet. Linkle persze nem az egyetlen új karakter a játékban, hiszen mellette Toon Link, Tetra és King Daphnes is csatlakozik a harchoz a The Wind Wakerből, illetve a csíntalan Skull Kid a The Legend of Zelda: Majora’s Maskból. Az eredeti Wii U játék rajongói számára továbbá jó hír, hogy a Hyrule Warriors: Legends egy speciális kód kíséretében érkezik, amivel letölthetik az új karaktereket a Hyrure Warriors játékba Wii U konzolon*.

További újdonságként a Tündérem Mód lévén a játékosok ezúttal tündéreket is találhatnak a Kaland Mód felfedezése során, melyeket fejlesztve előnyökre tehetnek szert minden játékmódban. Etetésükkel és új kosztümbe öltöztetésükkel a játékosok növelhetik bizalmukat, megváltoztathatják személyiségjegyeiket vagy erősíthetik Tündér Varázslatukat.A tündérek ráadásul akár bérbe is adhatók a Helyi Játék módban, ahol barátaid is élvezhetik az előnyeiket maximum 24 óráig.

Lényegtelen, hogy milyen Nintendo 3DS készüléken játszol, a Hyrule Warriors: Legends mindegyiken megfelelő mennyiségű akciót tartogat az új és visszatérő játékosoknak egyaránt. A New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL készülékeken a játékosok kiélvezhetik a megnövelt teljesítmény és új funkciók nyújtotta előnyöket, így például a C Stickkel való kamerakezelést.

A New Nintendo 3DS – továbbá az NFC Olvasó/Író kiegészítővel rendelkező Nintendo 3DS/2DS – tulajdonosok The Legend of Zelda amiibo figuráikat használva megnyithatják korábban feloldott fegyvereik még erősebb változatát a figurákhoz tartozó karaktereknek. Ebbe beletartozik az új Wolf Link amiibo figura is, ami a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-val egy időben fog megjelenni és még erősebb fegyvereket old majd fel Midna vagy Twili Midna karaktereknek.

A Hyrule Warriors: Legends megjelenésekor egy Limitált Kiadás részeként is kapható lesz, ami a játék mellett Linkle családi iránytűjének óra replikáját fogja tartalmazni továbbá március 24-től lesz kapható a New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition** gépcsomag is. A Nintendo eShop kínálatából Nintendo 3DS készülékekre elérhető tíz The Legend of Zelda játékkal ez a tökéletes alkalom a Zelda rajongóknak, hogy csatlakozzanak a Nintendo 3DS tulajdonosok népes táborához és elmerüljenek a sorozat kulcsrészeinek világában egyetlen kézikonzolon.

Indulj csatába bárhol Hyrule legendás harcosaival a Hyrule Warriors: Legends keretében március 24-től, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

* A Hyrule Warriorsba Wii U konzolon átvitt karakterek kizárólag a Kaland Módban és Szabad Módban elérhetők. A kódokkal a játékosok feloldhatják továbbá Ganondoft új háromágú szigony fegyverét is.

** Hyrule Warriors: Legends játékot nem tartalmaz.

*** A Nintendo eShop kínálatából Nintendo 3DS készülékekre elérhető tíz játék a következő:

The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link, The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, The Legend of Zelda: Oracle of Ages, The Legend of Zelda: Oracle of Seasons, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes és Hyrule Warriors: Legends.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.